Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 12.797
- 4.519
- 1.468
singo 6,5-7 alirsa sanchez 8 isterse sasirmasin kimse. bilincli davranmiyoruz su an. singo kim ya, ne basarisi varmis?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuesta Brezilya ligi
Nelson İtalya
Köhn Almanya
Konularında hala gelişme olmaması da enteresan.
Biraz pas, iyi savunma, fizik gücü ve devamlılık.Ya Boey de 40 yılda 1 denk getiririz ama ortalama bir sağ bek alsak noluyo yani sağ bek geçiş savunabilse, kademe bilse yetmiyor mu yani ne sağlıcak mesela 30 milyona alınan bek gerçekten hiçbir anlamı yok ya oyun mu kuracak, bekten bindirme mı görüyoruz öyle bir oyun yapımız mı var ben anlamadım ki öyle olsa bile bu adam bunları yapabiliyor mu şüpheli
Bak 12ye sagbek aliniyormus demek. Okaaaaannnnnnn
Internacional’den bir stoperi izlemeye gitmişiz. Sağ bek de oynayabiliyor. Bonservisi Shaktar’daymış
Bak 12ye sagbek aliniyormus demek. Okaaaaannnnnnn
Tam tersi adam sag kanatti, sonra sag bek ve stopere evrildi. Tamkanat bek oyuncusu aslindaSingo daha cok stoper, bek degil. Bek icin yeterince teknik ve zekaya sahip bir goruntu vermiyor gibi bence.
Zaten Monaco'da stoper oynatiliyor.
Tam tersi bek diye biliyorum ben de. İtalya'da 3'lü bekinde oynuyordu sanki. Monaco'da 3'lünün stoperi olarak kullanıldı sanki.Singo daha cok stoper, bek degil. Bek icin yeterince teknik ve zekaya sahip bir goruntu vermiyor gibi bence.
Zaten Monaco'da stoper oynatiliyor.
Cuesta hala gitmedi onunla ilgili net bilgi verse bari.Bilinenler anlatiyo