Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakikaten ortasaha almayacaksak niye keremi yolladık, yedekte bi tek topçu olduğu şüpheli berkan kaldı

Singo şart gibi duruyor savunma zaafı olmaması lazım

Torreira-Lemina-Sanchez-Singo gibi sert rakibi ısıran oyuncular olduğu sürece

Sane
Icardi-Osimhen üçlüsünü bir arada oynatmak daha rahat olur

Galatasaray scout ekibi, Vitão'yu önümüzdeki maçlarda izlemek için Porto Alegre’ye gitti.
[felipee_sil]

Oyuncu izlemeye gitmis bizimkiler. Biraz erken olmus sanki. ;D
Suna sasirir misin?

yonetim: alo melo naber kerata?
Melo: iyi
Yonetim: su cocugu izlesene ,iyiyse bi bakalim
Melo: olur knka

Muslera 9 dakikda 3 gol yedi şu anda

Allah kurtardı diyorum başka bir şey demiyorum. Efsanemizdir saygım sonsuzdur heykeli dikilecek adamdır ama şampiyonlar ligine bu sezon onla gitsek muhtemelen yolları efsane değil kestane olarak ayıracaktık. O açıdan iyi oldu iki taraf da yıpranmadı.

Eyüp'ün kaleciyi gördükten sonra bu bizimle adı geçen PL'ye 8 milyona transferi son anda iptal olan John Victor'u ekibimize dahil edelim derim. Maaşı da 2-2.5 milyon civarı olacaktır. Bence kaleci işini bu şekilde kapatalım.

Yahu singo iyi guzel dinamik vs ama 30 M luk paket (ki buyuk kismini ileriye oteleyeceksin)

E daha 35 osiye + 20 de singoyangibi 55 M odenecek sekle girersek(ki 2026 yazina 17.5+20 gibi olur bu 37.5) . Yaza 37.5 odeyerek mi baslayacagiz?

Sakat geliyor kulaga.

Allah kurtardı diyorum başka bir şey demiyorum. Efsanemizdir saygım sonsuzdur heykeli dikilecek adamdır ama şampiyonlar ligine bu sezon onla gitsek muhtemelen yolları efsane değil kestane olarak ayıracaktık. O açıdan iyi oldu iki taraf da yıpranmadı.
Su oyun tarzıyla 5 yemeyiz 3 yeriz. Hele transfer yapmazsak yandik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt