- 6 Eylül 2014
- 83.201
- 56.777
- 4.283
Burhan kolpacisina mi inaniyonSenin o kabilene mızrak fırlatayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burhan kolpacisina mi inaniyonSenin o kabilene mızrak fırlatayım.
Katilmadan paramizi alip yolumuza bakalimŞampiyonlar ligine katılan takımların listesini gördüm de. Yani şimdi daha ne yazalım buraya? Adamlar şapur şupur öpmeye geliyor eksikleri adam gibi gideremezsek.
Suna sasirir misin?Galatasaray scout ekibi, Vitão'yu önümüzdeki maçlarda izlemek için Porto Alegre’ye gitti.
[felipee_sil]
Oyuncu izlemeye gitmis bizimkiler. Biraz erken olmus sanki.![]()
Evet üstadBu ölen cocuk oguzhan, mumtaz reisle arada mac izleyen cocuk mu?
Afiyet olsunMuslera 9 dakikda 3 gol yedi şu anda
Bize net 8 numara lazım.Hakikaten ortasaha almayacaksak niye keremi yolladık, yedekte bi tek topçu olduğu şüpheli berkan kaldı
Muslera 9 dakikda 3 gol yedi şu anda
Hangisinde oynuyor hangi bölge yaşı kacMac az sonra basliyormus ya lan yarim saat kalmis ama Vitao yedekler arasinda. Bizim ekip bosuna ucak masrafi yapmis olmasin.
Ekli dosyayı görüntüle 299266
Biz niye bulamıyoruz böyle topçuları?Demir Kerembay ne topçuymuş be
1 m euro maaş alıyorduBize net 8 numara lazım.
Demirbay 8.5-10 arası için daha uygun bir isimdi.
Bizde Sara Icardi ve Yunus o mevkilerde kullanılabilir. Demirbay'ın maaşı da az değildi.
Su oyun tarzıyla 5 yemeyiz 3 yeriz. Hele transfer yapmazsak yandikAllah kurtardı diyorum başka bir şey demiyorum. Efsanemizdir saygım sonsuzdur heykeli dikilecek adamdır ama şampiyonlar ligine bu sezon onla gitsek muhtemelen yolları efsane değil kestane olarak ayıracaktık. O açıdan iyi oldu iki taraf da yıpranmadı.
Hangisinde oynuyor hangi bölge yaşı kac