Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes önceliklerimiz şunlar şunlar diyor da bi de şöyle düşünelim,

Sadece 1 transfer yapma hakkımız olsa nereye alırız? Kale, sağ bek, sol stoper, orta saha?

Bence orta saha net elenir, kale sağ bek ve stoper kalır geriye. Burada da tek transfer hakkını tamamen isme göre yaparız muhtemelen.

Ederson cityden yeni kontrat almaya çalışıyor , Pep’in dediği gibi Ederson bize gelip ayrılmak istediğini söylemedi dedi

Porto, Costa satılırsa mutlaka b planı vardır Famalicao, Gil Vicente ya da Rio Ave 'den birini alırlar hemen kaleye. Costa ile anlaşmakta kolay 3 ya da 3,5 a ama bonservis bunlar 50 falan ister gibime geliyor ?

O parayi veren olmazda suan, 40 isterler gibi.

Ben 35 i 2025 ve 2026 seklinde bolmustuk diye hatirliyorum niyeyse. Ama farketmez toplam cikacak para kol gibi, eger uzerine birde singodan eklersen, onumuzdeki yaz zaten belki transfer yapamayacaksin... Hele bide CL ye gidemezsen ayvayi yedin . Bunu tff /fener fena kullanacak kullanabildigi kadar lig ozelinde

Edit: bolduk derken 2025 sonuna kadar bir odeme, 2026 yazina kadar kalani diye

Aynen benim de biraz kafam karisti. Italyan kaynaklar 2026 yaz donemine kadar kalan 35 milyon euro odenecek demis. Bizim haberlerde 35 milyon euroyu iki taksitle diye yazmis, yani ayniya geliyor fark etmiyor sonucta.

Kira parasi vermeden sadece maasini ödeyerek livakovici kiralayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt