Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.309
- 15.926
- 2.498
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25 degil ya bakma o yazilana, 25 e bir suru kaleci var zaten. Kolpa tamamen o bence. City sayfalari falan yazip ciziyor o sekilde karsima dusenlerde en azindanEderson için madem 25 istiyolar 1 aydır niye oyanalıyoruz la bu adamla?
Porto, Costa satılırsa mutlaka b planı vardır Famalicao, Gil Vicente ya da Rio Ave 'den birini alırlar hemen kaleye. Costa ile anlaşmakta kolay 3 ya da 3,5 a ama bonservis bunlar 50 falan ister gibime geliyor ?
Ben 35 i 2025 ve 2026 seklinde bolmustuk diye hatirliyorum niyeyse. Ama farketmez toplam cikacak para kol gibi, eger uzerine birde singodan eklersen, onumuzdeki yaz zaten belki transfer yapamayacaksin... Hele bide CL ye gidemezsen ayvayi yedin . Bunu tff /fener fena kullanacak kullanabildigi kadar lig ozelinde
Edit: bolduk derken 2025 sonuna kadar bir odeme, 2026 yazina kadar kalani diye
Hep oyle yapmiyor mu o zaten? Klasik PepEderson cityden yeni kontrat almaya çalışıyor , Pep’in dediği gibi Ederson bize gelip ayrılmak istediğini söylemedi dedi
O para artık yok muhtemelenFener tum parasini gomer mi donnarumaya![]()
İcten ice birileri kafayi yiyordur girleim onu alalim falan diye.O para artık yok muhtemelen
Günay daha iyiKira parasi vermeden sadece maasini ödeyerek livakovici kiralayalim
Hayır ama büyük 1 nedeni bu Kemal'imIstememenin tek sebebi bu mu Muradim
Altay mali da fena armutladi zatenDonnaruma yı Manchester United alır, gariplerim Arsenal maçına Altay ile çıktı. Manchester taraftarı olsak, yönetim falan bırakmazdık.