- 16 Haziran 2010
- 191.308
- 134.218
- 6.478
En son 13 milyon euro + 3 milyon euro bonus iceren teklifi reddetmistik. Tabi bu dedigim 2 sene once falandi.Sevilla 11-12 vermişti bizimkiler 18 istemişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son 13 milyon euro + 3 milyon euro bonus iceren teklifi reddetmistik. Tabi bu dedigim 2 sene once falandi.Sevilla 11-12 vermişti bizimkiler 18 istemişti.
Bir baska haberde gotu boklu Sancho Eylul'den once Turkiye'ye gelmeye sicak bakmiyor diyor. Istemiyorlar iste. Ben genel anlamda konustum. Birileri hep yalan soyluyor gibi ama sonra bi bakmissin aaa dogruymus. Maasi cidden bu kadarmis diyorsun.Oyuncular gelmek istiyor ki o nereden cikti? Burada kulupler zorluk cikartiyor.
Ederson'u kastediyorsan o 8 milyon euroluk maas bana kolpa geliyor, ciddi bir kaynak yok bunu yazan.
Serhan Turk : "Bugun 3 ayrilik yasanacak. cuesta vasco de gama, nelsson verona, kohnde birkac saate union berline imza atacak"
Arkaya bir sey acayim derken guvenc kurtar gordum, kanal degisecekken konusmaya basladi serhan
Yusuf ve jelert zaten +2 icinde sayiliyorbunlar giderse zaniolo yusuf ve jelert kalıyor değil mi
Jelert icinde gidici dedibunlar giderse zaniolo yusuf ve jelert kalıyor değil mi
Biz scout oyuncu alan oynatan satan takim da olmalıyız. Bu oyuncular kalitesiz olacak diye bir şey yok.Biz sponsorluklar, stat ve mağaza gelirleri gibi etkenlerle ciddi maaşlar vermeye başladık ama işler kötüye gittiğinde hızlıca düşecek kalemler bunlar. Bir iki yanlış tercih, sportif başarısızlığa ve bu düşüşe sebep olabilir. Önümüze gelene 7 8 civarı maaşlar saçmalık ötesi. Monaco'da yemek+yola oynayan Singo kim ki 6 istiyor. 6 dediği an masadan kalkılmalıydı. 3 bile fazla. 32 yaşındaki Ederson için iyimser rakamla 15 bonservis 7 8 maaş aşırı. Arap kulübü muamelesi görmeye başladık.
Ha yönetim düşünmüştür, altyapısını hazırlamıştır denilebilir ama hiçbir yönetim sebep olduğu bütçe açığından sorumlu olmuyor. En fazla ibra edilmez, geçer gider. Ffp'den ceza geldiğinde cefasını taraftar çekiyor.
Cıesta için Moskova'ya daha yakın gibi diyorlar ama o da artık bu gün yarın netleşsin de rahatlayalım. Bu hafta sonuna kadar artık kaleci işi bitmeli.Serhan Turk : "Bugun 3 ayrilik yasanacak. cuesta vasco de gama, nelsson verona, kohnde birkac saate union berline imza atacak"
Arkaya bir sey acayim derken guvenc kurtar gordum, kanal degisecekken konusmaya basladi serhan
istediği olmadığı zaman ortalığı yakan adamı van dayk filan değilse kimse istemezkiNelsson icin yanlis hatirlamiyorsam 18 milyon falan teklif edilmisti birkac sene önce
Simdi kimse almak istemiyor
Geldigi durum cok üzücü
Yusuf ve jelert zaten +2 icinde sayiliyor