Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cıesta için Moskova'ya daha yakın gibi diyorlar ama o da artık bu gün yarın netleşsin de rahatlayalım. Bu hafta sonuna kadar artık kaleci işi bitmeli.
500k euro icin cuesta spartaka sicak bakiyormus, onlarda 6.5 M dolar teklif etmis, pay may yok. Kavukcu vasco de gama ya ikna etmeye calisiyormus cuestayi

Bir baska haberde gotu boklu Sancho Eylul'den once Turkiye'ye gelmeye sicak bakmiyor diyor. Istemiyorlar iste. Ben genel anlamda konustum. Birileri hep yalan soyluyor gibi ama sonra bi bakmissin aaa dogruymus. Maasi cidden bu kadarmis diyorsun.
Sancho olayi biraz farkli, daha dogrusu bundan dolayi genelleme yapman dogru degil bir defa Galatasaray ile FB-BJK ayni degil. Yani orayi bir oyuncu istemeyebilir ki gayet mantikli ancak Arap gibi para verirseler aliyorlar zaten o yuzden Sancho da ilk once iyi bir lige gideyim ama olmazsa o zaman TR demesine sasirmiyorum.

Birde bu oyuncular hali hazirda zaten yuksek maas aliyor bunu da isin icine katmak lazim.

Hoca kullanmayacak olsa bile yusuf dursun ya , bide onu satinca 10 numara diye delirmesin millet diyor mudur acaba

Zaniolo da giderse 5 transfer sart oluyor.

Kaleci
Sag bek
Stoper
Orta saha
10 numara/forvet arkasi/kanat = cok yonlu ofans oyuncusu

Kaldi surada 2 hafta. Zor vallah.

Son gün kimseyi alamayıp bjkden vagner love u istemiştik. Şimdi de kimseyi alamazlarsa fb den liva isterler mi?

Abicim 25 istiyorlarsa kalkın gidin daha neyin peşindesiniz yetti be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt