Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olaylara pozitif yönden bakmak istiyorum biraz da ihtimaller dahilinde;

Kavukcu Gardi ikilisi gerçekten Ederson harici basına hiç isim sızdırmadan bir yandan savunma hattı için başka oyuncular (ve kaleciler de dahil), hatta genç yabancı olarak bir orta saha için bile görüşmeleri sürdürüyor olabilir. Biz her şeyin sızmasına çok alıştığımız için bu sessizlikten dolayı bize sanki hiçbir ilerleme yokmuş gibi geliyor belki de.

Şu ihtimal (olasılığını düşük görsem de) eğer gerçek değilse zaten elimize yüzümüze bulaştırdık transfer dönemini, özellikle kaleci işini...

Olaylara pozitif yönden bakmak istiyorum biraz da ihtimaller dahilinde;

Kavukcu Gardi ikilisi gerçekten Ederson harici basına hiç isim sızdırmadan bir yandan savunma hattı için başka oyuncular (ve kaleciler de dahil), hatta genç yabancı olarak bir orta saha için bile görüşmeleri sürdürüyor olabilir. Biz her şeyin sızmasına çok alıştığımız için bu sessizlikten dolayı bize sanki hiçbir ilerleme yokmuş gibi geliyor belki de.
Ortasaha için bissouma alacağımızı düşünüyorum

Ortasaha için bissouma alacağımızı düşünüyorum

Renktaş Bissouma önemli bir futbolcu ve biraz full paket doğru ama ben Lemina yerine istemem. Lemina çok daha bizim ihtiyacımız olan bir adam. E Sara yerine koysan bu sefer iyicene kısır kalırsın.

Bissouma gelip rotasyona alınacak bir oyuncu da değil üstelik. Bilemiyorum kararsızım bu konuda.

yann-sommer-a-fait-un-grand-match-samedi-en-bundesliga.jpg
oar2.jpg

Rodop dede bu dönem sallamıyor pek. Ederson + Singo diyor, Ederson'da fiyat kırmazlarsa Sommer hayırlı olsun diyor

Durum budur başka kaleci bakılmıyodur bence. Tzolakis, Sommer, Lunin, Safonov, Martinez, Pope, Atubolu, Costa, Alisson, Donnarumma vs. bunlar için görüşmeler yapılıyor gibi görünmüyor hiç

Bence City verecek zaten Ederson'u ama minimum 10 gün daha sürer

Kaleci: Ucuza alabileceğimiz tecrübe abidesi bir kaleci lazım. Muslera'nın sadece tecrübesi sayesinde bile çok kez maçı kurtardığımız oldu. Bakın kolay değil bazı şeyler, büyük maçlara çıktığında elleri titremeyecek bir kaleci lazım. 22 yaşındaki potansiyel bir kalecinin büyük maçlarda sıvama riskini kaldırabilir miyiz bilmiyorum.

Stoper: Zaten Arda ve Metehan gibi iki tane genç ve tecrübesiz stoperimiz var. Stoperde tecrübe çok çok önemli bir şey. Sol stoper alacaksak en az Avrupa Ligi'nde falan maçlara çıkmış, büyük takımlara karşı belli sayıda maça çıkmış bir oyuncu olmalı.

Sağ bek: Elimizde ofansif olarak zaten Sallai mevcut. Bize Kaan tipinde ama Kaan'ın daha hızlı ve aslen sağ bek olan versiyonu lazım. Genç de olur. Genç oyuncu zaten bek için daha ideal oluyor.

Defansif Orta Saha: Buraya da bir diğer genç oyuncu hakkını kullan işte, çünkü gelen oyuncu net şekilde Lemina ve Torreira'yı yedeklemesi için gelecek. 20'li yaşlarında ayağı biraz takoz bile olsa fiziksel olarak oldukça sağlam, ciğer kapasitesi yüksek genç bir oyuncu getir, kirala koy buraya.

Anlasilan ne ederson nede singo olacak. Yav arkadas yükseklerden ucuyorsunuz sonra düsüs yüksek oluyor. Bastan dogru hedeflere gitsenizya. 1 senedeir musleranin gidecegi belliydi. Madem edersona gidecen ayni sane gibi ta kis aydlardan itibaren baslaman lazim. Yumurta kapiya dayanmis, kapi kapi kaleci ara.

Arkadaslar iki isim yazmis da oyle Norvec ve Faroe adalarindan gelen oyunculardan bir sey olmaz, FM oynamiyoruz burada. Sen suan direkt A takimda faydali olabilecek 4 oyuncu alman lazim ki bunlar iste Ederson, Ilkay, Singo veya benzer kalitede birileri olmali. Yeni Jelert'lerle bu takim bir yol alamaz yani onu unut.
Hocam ben iki isim yazmadım kendimce liste yaptim. Benim yazdığım doğrudur demedim de bu tarz doğrudur bu da olmalıdır dedim. Yapanlar da bence fm oynamiyor . Benim düşüncem bu hocam.. onlardan transfer olan oldukça yazarım hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt