Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TL cinsinden yapılacağı için iki sene içinde 3m gibi bir bedele düşer ama yine de çok

PL hedefi var deniyor, PL'de denk parayı alması için maaşının haftalık £120k olması gerekiyor brüt

Isak, Gakpo falan alıyor o maaşı. Bir de zam beklentisi olur yani. Ben Barış'ı aşırı sevdiğim ve beğendiğim için bu maaşa razı olurum ama Avrupa'ya gitme işi çok zorlaşır, çünkü hem bizi tatmin edecek bonservisi hem de Barış'ı tatmin edecek maaşı verecek birinin çıkma ihtimali epey azalır

En önemli adamı unutmuşuz.

Evet. 3 hamle net.

Sağ Bek
Stoper
Kaleci

Bunlar gelince 1 kişi fazla oluyoruz.

O yüzden sağ bek oynayabilen sağ stoper vs isteniyor buraya 2 kontenjan harcayıp transferi kapatalım gibisinden. Fırsat dışında U23 ve Zani satışı hariç

Sağ bek alınmasın artık fenalık geldi. Kimse sağ bekle şampiyon olmuyor bu ligde. Milyonlar dökülüyor ısrarla.

Temaslı futbol severiz. Alın gelin gözünüzü seveyim

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Barış alpere 60 milyon gibi absürt bir teklif gelse tepkiniz nasıl olurdu?
tenor.gif

Kadroda verim alamayacağımız yabancı oyuncuya gerek yok. Özellikle Nelsson - Cuesta ve Köhn 'den sonra Zaniolo, Jelert ve Yusuf üçlüsünün de bize pek bir katkısı olacağına inanmıyorum açıkçası. Geçen sene Mayıs ayına geldiğimizde Yusuf 'un ligde 37 dakika forma giymişliği vardı

Ligde 30-40 dakika forma giyecek kupada oynayacak diye yabancı sayısını doldurmaya gerek yok. Ona vereceğimiz süreyi Gökdeniz filan bulsa çok da sorun olmaz açıkçası. Aynı şekilde Jelert 'in geçen sene ligde 3-4 maç filan ilk 11 oynamışlığı var bu sene onu bile bulacağına inanmıyorum. +2 kontenjanını boş yere işgal ediyor 2 oyuncu da tabiri caiz ise
Okan hoca da aslında son basın toplantısında bunu destekler konuşmuştu. Rotasyonu daha sık kullanacağız demişti. Bu da zaten 14 oyuncudan da aktif yararlanabilmesi anlamına geliyor. Bence kullanılamayacağını düşündüğü herkesi yollamaya çalışacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt