- 31 Aralık 2015
- 12.885
- 8.102
- 1.488
@Emre Zeytinli hesap verecek.Haluk bugün 3 ayrılık dedi, daha kimse ayrılmadı. Son 1,5 saat. Kimse gitmezse Haluk’un Tier apoletleri yırtılmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Emre Zeytinli hesap verecek.Haluk bugün 3 ayrılık dedi, daha kimse ayrılmadı. Son 1,5 saat. Kimse gitmezse Haluk’un Tier apoletleri yırtılmalı
Bu sene ben niye böyle oldum ki yav… özellikle Osi den sonra transfer umurumda değil sanki…
Rodop da dedi tık yokHaluk bugün 3 ayrılık dedi, daha kimse ayrılmadı. Son 1,5 saat. Kimse gitmezse Haluk’un Tier apoletleri yırtılmalı
Uzun bı süre yedekten girecek çok maç var dönüşümlü oynayacaklarIcardi nerde?![]()
Uzun bı süre yedekten girecek çok maç var dönüşümlü oynayacaklarIcardi nerde?![]()
“bugün yarın” gibi bir ifade kullanmisti@Emre Zeytinli hesap verecek.
Bugün salak komşumla uzun zaman sonra karşılaştım. 80 milyona bir adam aldınız ne olacak dedi… çok yorgundum polemiğe girmek istemedim. Cevabım çok belliydi… 5 para etmez adamlara 20 şer 30 ar milyon gömmekten daha karlı diyecektim…bence ondan değil sadece
ihtiyaçlarımız var ama önceki senelerdeki çok sayıda hayati ihtiyaç yok
yani yönetim osimhen yüzünden paramız kalmadı sadece 2 transfer yapacağız dese önceki senelere göre daha fazla kabul görür ve anlayışla karşılanır muhtemelen
Dervisin fikri neyse, zikri de odur hocam.Bu reklamlar ne yav tangalı,jartiyerli karılar çıkıyor.
Vasco de gama doğumluyum Kemalim