Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takımın an itibariyle

2. bi kalecisi yok
Asıl mevkisi sağ bek olan bir sağ beki yok
Net bir 3. stoperi yok
Sara'yı dk 70 oyundan aldığında veya Sara'yı oynatmadığında yerine koyabilecek bir 8 numarası yok

Donnarumma
Singo
Beraldo
Bissouma
İlkay
Lookman

Bunları istiyorum derhal, adamı delirtmeyin 🤬

Akira Kurosawa Japan GIF by Turner Classic Movies

Transfer döneminin basindan bu yana kaleci konusunda yanlis bir planlama var

Alisson,ederson,donnaruma ve lunin gündeme geldi

Bu oyunculari ikna etmek icin yüksek maas teklif edeceksin ama ayni zaman da bonservisleri de pahali

Bu kadar yüksek maliyetli bir kaleci transferine bence gerek yoktu

Eyupspor’un yeni kalecisi bile yeterli günay ile rekabete girmesi icin yani o tarz bir transfer ile hedefe ulasabiliriz

Bu saatten sonra taraftari kesmez düsük maliyetli bir kaleci transferi

Bunun sorumlusu da yönetim

Abdullah kavukcu durduk yere beklenti olusturdu

neresini fazla iyimser buldun? risk faktörlerini yazmışız, burada bu risk almaya değer mi bu tartışılabilir ancak gerçek dışı bir şey yazdığımı düşünmüyorum

neyi yapamıyorlar? neyi beceremiyorlar? bu dönem transfer yapmış hangi kaleciyi gerçekçi olarak benzer şartlara biz alabilirdik ve bunlar içinde hangisini almış olmamızı dilerdin?
Madem çok büyük para harcadık, Sommeri almalarını, orta sahaya İlkayı getirmelerini isterdim. Seneye falan çok sağlam kaleci bakardım. Benim fikrim en büyük acil ihtiyaç bu ikisi.

Madem çok büyük para harcadık, Sommeri almalarını, orta sahaya İlkayı getirmelerini isterdim. Seneye falan çok sağlam kaleci bakardım. Benim fikrim en büyük acil ihtiyaç bu ikisi.
Bütçede para olup olmadığını bilmiyoruz.

Sommer ve İlkay'ı bugün getirmenin de büyük artıları yok. İlkay'da fiyatın düşmesi lazım zaten

Sommer de B planı olarak cepte tutuluyor gibi görünüyor

Taraftar degil de hoca istiyor gibi yuksek bonservisli ve yuksek maasli topculari

dun de dedim, kulagi cekilmeli bu konuda ve eger varsa scoutlarin buldugu topcular alinmali

yok istemem derse isteyecek hoca getirilmeli

Bu kimi övüyorsa uzak duracaksın cicaldao morutan öven ligi kucağa alırız diyen bir tiptir kendisi.

Bütçede para olup olmadığını bilmiyoruz.

Sommer ve İlkay'ı bugün getirmenin de büyük artıları yok. İlkay'da fiyatın düşmesi lazım zaten

Sommer de B planı olarak cepte tutuluyor gibi görünüyor
Bizzat başkan kasada olan parayı şimdi söylemeyeyim diye açıklama yapmadı mı, hava atıyodu böbürleniyordu ya Divanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt