Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens’in degerini sezon icerisinde daha iyi anlayacagiz eger on numara transfer edilmezse

On numara kanatlari kosturur,oyunun hizli oynanmasini saglar,sut ceker ve pozisyon üretmemizi saglar

Mertens üc sezon boyunca bunlari yapti

Sara ile olmaz o bölge’ye daha farkli bir oyuncu lazim

Genc oyuncu buyuk camia maçlarını kaldıramaz diye hemen düşünmemek lazım bence. Grafiği beklenen özelliği defansif mi hucum asist vb süreklilik var diyelim reyting de ayni sekilde diyelim ben alırım oynatmayi denerim de ha kaldırır kaldıramaz o ayri bu yapılmalı. U 21 23 oynayan gencler zaten kesinlikle alınmalı.

Geçen sene hallaç pamuğuna çevirdiğimiz Tottehham gitti Avrupa Ligi kupasını aldı. Tamam küçümsemeyelim de çok da büyütmeye gerek yok rakipleri.

3 galibiyet 2 beraberlikmiş dediğim gibi alt sınır, iyi averaj lazım ona da tabi

lille ve a.villa güzel sürpriz yapmış

1755591742946.webp

Sinan Yılmaz / Burası Sami Yen: "Ben de Haziran'dan bu yana 1 ofansif, 1 de defansif orta saha şart diyorum. İnsanlar diyor ki "25 kişi mi olacak?"

Ben sayısal değil, nitelik anlamında dedim. Yusuf yerine, ofansif orta saha, Berkan yerine defansif orta saha. Benim derdim nitelik noksanlığı. A oyuncu ile B oyuncu arasındaki mesafe çok açık. Ben yedeklerle as arasında çok kalite farkı diyorum."
Gitsin City tutsun o zaman. Maliyet diye bir şey var, onlara yakın ucuz oyuncu önermiyorsa boş yapıp durmaya son vermeli.

Bir de 2000 kadrosunu örnek veriyor ulan o 2000 kadrosunun alayına 96da çöp deniliyordu.

Lemina ile Torreira’yı çok ucuza aldık; bunların muadili çift haneden başlar, senin sağ bekin kalecin stoperin sıkıntılıyken orta sahaya çift hane veremezsin.

Ayrıca y sınırı var.

Herşeyi geçtim ilk gruplarda 24e giremedin elendin diyelim koca ikinci devre onca oyuncuyu napacaksın ligde, hiç süre vermeyip değerlerini mi düşüreceksin.

Gören de ŞLde çeyrek yarı final yapıcaz sanacak şu oyuncular alınsa.

Geçen sene hallaç pamuğuna çevirdiğimiz Tottehham gitti Avrupa Ligi kupasını aldı. Tamam küçümsemeyelim de çok da büyütmeye gerek yok rakipleri.
Bizim kadro kalitesinden ziyade ilk once oyunsal anlamda bir degisiklige gitmemiz lazim Avrupa kupalari icin. Turkiye'de rakip olmadigindan her maca oyle cikariz mantalitesi degismedigi surece Avrupa'da fazla yol almak mumkun degil. OB bunu ne zaman akil eder ve daha kontrollu bir oyun anlayisi saglar o zaman Avrupa icin bir umidimiz olabilir.

Gitsin City tutsun o zaman. Maliyet diye bir şey var, onlara yakın ucuz oyuncu önermiyorsa boş yapıp durmaya son vermeli.

Bir de 2000 kadrosunu örnek veriyor ulan o 2000 kadrosunun alayına 96da çöp deniliyordu.

Lemina ile Torreira’yı çok ucuza aldık; bunların muadili çift haneden başlar, senin sağ bekin kalecin stoperin sıkıntılıyken orta sahaya çift hane veremezsin.

Ayrıca y sınırı var.

Herşeyi geçtim ilk gruplarda 24e giremedin elendin diyelim koca ikinci devre onca oyuncuyu napacaksın ligde, hiç süre vermeyip değerlerini mi düşüreceksin.

Gören de ŞLde çeyrek yarı final yapıcaz sanacak şu oyuncular alınsa.
Haklilik payi da var, su kisim icin: Lemina kotu oynasa/sakatlansa muadili yok, Kaan var tek ama o da 90 dakika oynayamiyor. Sara icinde aynisi gecerli. Nitelik olarak adam az, ama nicelik olarak da fark var.

Gecen gun Avrupa takimlarin orta sahasina goz attim herkeste 6-7 merkez orta saha varken bizde suan 4 oyuncu var.

tıpkısının aynısının benzerinin ikizinden alıcaz inşallah :D

ÖzellikDavinson Sánchez (FMInside – normalize 0–99) Football Manager InsideManuel Akanji (FMInside – normalize 0–99) Football Manager Inside
Teknikİlk Kontrol 65, Markaj 65, Pas 65, Sürat 55, Müdahale (Tackling) 75İlk Kontrol 65, Markaj 75, Pas 65, Sürat 55, Müdahale 80
MentalSaldırganlık 75, Cesaret 75, Karar 55, Takım Oyunu 70, Liderlik 45Saldırganlık 65, Cesaret 80, Karar 65, Takım Oyunu 70, Liderlik 50
FizikselHız (Pace) 75, Güç 80, Dayanıklılık 75, Çabukluk 70Hız 75, Güç 85, Dayanıklılık 70, Çabukluk 65
Öne ÇıkanlarGenel fiziksel güç, iştahlı savunma stiliGenel savunma, karar verme ve teknik disiplin ön planda

Bizim kadro kalitesinden ziyade ilk once oyunsal anlamda bir degisiklige gitmemiz lazim Avrupa kupalari icin. Turkiye'de rakip olmadigindan her maca oyle cikariz mantalitesi degismedigi surece Avrupa'da fazla yol almak mumkun degil. OB bunu ne zaman akil eder ve daha kontrollu bir oyun anlayisi saglar o zaman Avrupa icin bir umidimiz olabilir.
Daha kompakt dizilis, daha saglikli ofansa çikip (kellesiz tavuk gibi degil) daha konsantreli bir mentalite olmasi lazim Avrupa için. Bi yapamadik...

tıpkısının aynısının benzerinin ikizinden alıcaz inşallah :D

ÖzellikDavinson Sánchez (FMInside – normalize 0–99) Football Manager InsideManuel Akanji (FMInside – normalize 0–99) Football Manager Inside
Teknikİlk Kontrol 65, Markaj 65, Pas 65, Sürat 55, Müdahale (Tackling) 75İlk Kontrol 65, Markaj 75, Pas 65, Sürat 55, Müdahale 80
MentalSaldırganlık 75, Cesaret 75, Karar 55, Takım Oyunu 70, Liderlik 45Saldırganlık 65, Cesaret 80, Karar 65, Takım Oyunu 70, Liderlik 50
FizikselHız (Pace) 75, Güç 80, Dayanıklılık 75, Çabukluk 70Hız 75, Güç 85, Dayanıklılık 70, Çabukluk 65
Öne ÇıkanlarGenel fiziksel güç, iştahlı savunma stiliGenel savunma, karar verme ve teknik disiplin ön planda
Sanchez sürat 55?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt