Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.240
- 10.649
- 1.423
Sanchez ile Abdülkerim de sakatim ayağı yapsın stoper alırlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rabiotda anasının kucağında takılsın dursun öyle.Alalım gelsin…
Kral senin yorumları severim ama yanlış değerlendiriyorsunuz bence süreci. Adamı tanımadan Cuesta yapıştırmak izlemeden olmaz.Trolluk güzel hoş bir şey evet ama şuan bu trollugunu çekemeyeceğim daha sonra.
27 yaşında birini ultra mega bir adam olmadigi takdirde kimse almaz oyle bir adam olsaydı da şuanda avrupa futbolunda olurdu. Shaktarda oynamayip kendini brezilyada bulmazdı. Kötüye kötü denir rtaş Cuesta da A milli takım oyuncusuysu değil mi alınırken? 25 yaşinda tutunanamış adama 12 milyon vermek yerine Akanji almayi istemeyle de psg olmazsın. Kimse Ilya zabarnyi istemiyor
Şakası numarası bile kötü…Sanchez ile Abdülkerim de sakatim ayağı yapsın stoper alırlar
Yarısını bile verseler razıyızCosta 25 + 5 + %20 paya biter mi?
Bunlar adam almaz oyuncular bari bunları hizaya soksunŞakası numarası bile kötü…
Chevalier’i super kupa macinda Tottenham’a karsi izledim sadece, Lille pek takip etmiyordum.nasılsa ortalık karışıkken bir fikrimi söyleyeyim. bizim bunlarla falan hiç alakamız yokken geçen sene biri sorsa bence diogo costa chevalier'den daha iyi kaleci derdim. bana bu chevalier nedense o kadar olağanüstü inanılmaz falan gelmiyordu şimdiye dek ama kaleci işi çok cins bir iş sonuçta anlamak da zor.
Donnarumma'nin son senesi oldugundan yoksa rahat 60-70 isterlerdi. Suan 50 milyon euro bir iddia ama Fransiz kaynaklar 30'a birakilir diyordu cunku PSG ondan kurtulmak istiyor.
Avrupa'da hem maasini hem de 30 bonservisi verebilecek kac takim var? Bu liste City (ilgi gosterdiklerinden dolayi) ve United (kaleci aradiklarindan dolayi) takimlarindan ibaret olabilir.Donnarumma'nin son senesi oldugundan yoksa rahat 60-70 isterlerdi. Suan 50 milyon euro bir iddia ama Fransiz kaynaklar 30'a birakilir diyordu cunku PSG ondan kurtulmak istiyor.
Shaktar 4 e alip önce kiralamis ardindan belese yollamis bunuYarın bir gün satacak adam kalmayıp ceza meza yersek sonra kimseye sallamayın. Bilmediğiniz etmediğiniz adama sallıyorsunuz izlemeden.
60-70costa 30a bitmez mi yani
Valla ben normalde iyi olması gereken bir videoyu izledim de o adamdan olmaz. Nelson göndermeye çalışıp daha hantalını almanın lüzumu yok…Kral senin yorumları severim ama yanlış değerlendiriyorsunuz bence süreci. Adamı tanımadan Cuesta yapıştırmak izlemeden olmaz.
Bu herif takımın as stoperi normalde bir bakalım Avrupa’ya geç açılıp başarılı olan da var
Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu transferi için Benfica ile anlaştı.
- 22,5 milyon euro bonservis
- 2,5 milyon euro başarı bonusu
- 4 yıllık sözleşme
- 4.7 milyon euro maaş
(@sercanhamzaolu)
Bu böyle dediyse maas 6-7 net + bonustur