Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trolluk güzel hoş bir şey evet ama şuan bu trollugunu çekemeyeceğim daha sonra.

27 yaşında birini ultra mega bir adam olmadigi takdirde kimse almaz oyle bir adam olsaydı da şuanda avrupa futbolunda olurdu. Shaktarda oynamayip kendini brezilyada bulmazdı. Kötüye kötü denir rtaş Cuesta da A milli takım oyuncusuysu değil mi alınırken? 25 yaşinda tutunanamış adama 12 milyon vermek yerine Akanji almayi istemeyle de psg olmazsın. Kimse Ilya zabarnyi istemiyor
Kral senin yorumları severim ama yanlış değerlendiriyorsunuz bence süreci. Adamı tanımadan Cuesta yapıştırmak izlemeden olmaz.

Bu herif takımın as stoperi normalde bir bakalım Avrupa’ya geç açılıp başarılı olan da var

Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu transferi için Benfica ile anlaştı.

- 22,5 milyon euro bonservis
- 2,5 milyon euro başarı bonusu
- 4 yıllık sözleşme
- 4.7 milyon euro maaş

(@sercanhamzaolu)

Bu böyle dediyse maas 6-7 net + bonustur

Kaleci
Sağ bek
Stoper
Ortasaha
Bunlardan en az 1 i genç kategorisinde olmalı yusuf ya da jelert in gittiği senaryoda. Ayrıca Zaniolo da giderse yoksa 2 alırlar en fazla

Emre Özcan:” Galatasaray’ın bence Bissouma tipi oyuncuya ihtiyacı yok. Ama ben hayranıyım abi adamın. İhtimali varsa mutlaka alınmalı diyorum. Lemina’nin güncellenmiş ve daha iyi versiyonu.”

nasılsa ortalık karışıkken bir fikrimi söyleyeyim. bizim bunlarla falan hiç alakamız yokken geçen sene biri sorsa bence diogo costa chevalier'den daha iyi kaleci derdim. bana bu chevalier nedense o kadar olağanüstü inanılmaz falan gelmiyordu şimdiye dek ama kaleci işi çok cins bir iş sonuçta anlamak da zor.
Chevalier’i super kupa macinda Tottenham’a karsi izledim sadece, Lille pek takip etmiyordum.

Bu Chevalier denen elemanin durusunda ve hareketlerinde gram kalecilik havasi yok. Donnarumma ise durusu, kurtarislari ve ozguveniyle ben kalecinin hasiyim diye bagiriyordu. Bir yandan da koskoca PSG bu kadar yanilamaz herhalde diyorum ama zaman gosterecek bize her seyi.

Donnarumma'nin son senesi oldugundan yoksa rahat 60-70 isterlerdi. Suan 50 milyon euro bir iddia ama Fransiz kaynaklar 30'a birakilir diyordu cunku PSG ondan kurtulmak istiyor.
Avrupa'da hem maasini hem de 30 bonservisi verebilecek kac takim var? Bu liste City (ilgi gosterdiklerinden dolayi) ve United (kaleci aradiklarindan dolayi) takimlarindan ibaret olabilir.
Donnarumma bu sene takimda kalip, bonservisini eline alir gibi geliyor.

Kral senin yorumları severim ama yanlış değerlendiriyorsunuz bence süreci. Adamı tanımadan Cuesta yapıştırmak izlemeden olmaz.

Bu herif takımın as stoperi normalde bir bakalım Avrupa’ya geç açılıp başarılı olan da var
Valla ben normalde iyi olması gereken bir videoyu izledim de o adamdan olmaz. Nelson göndermeye çalışıp daha hantalını almanın lüzumu yok…

Sercan mali yarinki maçta oynamak istemiyor demiş :asd:
Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu transferi için Benfica ile anlaştı.

- 22,5 milyon euro bonservis
- 2,5 milyon euro başarı bonusu
- 4 yıllık sözleşme
- 4.7 milyon euro maaş

(@sercanhamzaolu)

Bu böyle dediyse maas 6-7 net + bonustur

Marcao’ya da Portekiz Liginin Alanyasporundan çıktı muamelesi çekmişlerdi. Herif takır takır topunu oynadı gitti Sevilla’ya. Ha 2 yaş daha küçüktü orası ayrı ama 26-27’si gibi gibi gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt