Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadas hem sag bek hem stoper istiyorsaniz gidon Veysel'i geri getirin. Yarim kalan hikayemizi tamamlayalim.

Geertruida ilk senesini yakında dolduracak 2029 a kadar kontratı var.. 20 milyon yuroya alınmış.. ne oldu da bu kadar çabuk vazgeçsinler..

Bir de hem forvet hem stoper oynayabilen birini alalım eskiden Chelsea'da Chris Sutton diye biri vardı mesela aslen forvetti ama adam yokluğunda stopere geçiyordu.
Takımda halihazırda bek-forvet oynayabileni var, Barış. Yanına yeni challenge lazım bence de :asd:

Bir de hem forvet hem stoper oynayabilen birini alalım eskiden Chelsea'da Chris Sutton diye biri vardı mesela aslen forvetti ama adam yokluğunda stopere geçiyordu.

krali vardi super ligde

Yine ucuz değilki maaşlar.

Şöyle anlatayım PSG 1 alana 3-4 veriyor, bu da zaten bir maaş artışı. Sen 5-6 alana gidiyorsun daha da fazla veriyorsun bazen. Bir kere mevcutta aldığının daha fazlasını kimseye vermeyeceksin, anca Sane gibi bedava ise değerlendireceksin.

Burada mevzu yüksek bonservis ve oyuncu gelişimi. Mesela PSG Mendes’i opsiyonla 40a almıştı, iyidi ama 3-4 sene sonra world class oldu. Vitinha da böyle Marquinhos da. Neves, Doue atınca bunların yanına nispeten daha az sırıtıyor.

Mesela Fener’de bu tarz profilde bence çok adam var ama onlar da baba oyuncuları doğru seçemiyor, bizse sadece baba oyuncu alıyoruz.

Halbuki hep diyorum biz bir yerlere geleceksek Barış gibi oyuncuları geliştirip düşük nabızlı yıldızlarla harmanlayarak olacağız. Şu an o harmanlama yok, geçen sene denedik ama onda da ilk sıradakileri alamadık en yanlışlarını aldık.

Ondan dedim Doue olsa, ne bileyim o dönem ilgilendiğimiz düzgün stoperlerden biri alınsa muhtemelen şu an adam aramıyorduk.
Fatih hoca, elmas döneminde, yerli yabancı demeden gençleşmeye gitti ve ne yazık ki yabancılarda maaş yine makul tutulmasa da bugün gibi değildi. Çünkü sen onlar için tercih sebebi değilsin. İdari Yönetim ve kulübün ekonomik durumu çok kötü olunca ilk tercihler transfer edilmedi ve tecrübeli oyuncu azlığı kasti hakem hataları takımı dibe çekti. Sonrası hepimizin malumu… kötü bir intiba bıraktı ve Erden ile yeni modele geçtik; kaliteli ayaklar ve yüksek maaş… başarı geldikçe sıkıntı yok, ancak bir tökezledik mi Allah muhafaza 10-15 yılda belimizi düzeltemeyiz.. yeni BAY Kerem vs diyoruz ama işte bu adım atıldığında 13. Olduk. Ortasını tutturamıyoruz maalesef.. çünkü süreklilik yok yönetimlerde. Doğal olarak profesyonellik de olmuyor.

Jordan Teze haberi de yakında çıkabilir

-hissiyat-

Geertruida Sag bek olarak o kadar az is yapmiski, adamlar devre arasi gidip 2 sag bek almis ve onu daha cok üclüde Sag Stoper olarak kullanmis.

Anketler her zaman tuzak soru gibi oluyor, opsiyon yazmaktan mi usendiniz.

Edersonu tercih ettim cubku 15m +6 ok sayilacak butce.

Costa profil olarak daha dogru bulsamda 40 M euro kaleciye veremeyiz/verilmez mevcut durumda. 4 transfer lazim derken nereye 40 M..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt