- 26 Kasım 2012
- 179.048
- 241.034
- 5.688

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımda halihazırda bek-forvet oynayabileni var, Barış. Yanına yeni challenge lazım bence deBir de hem forvet hem stoper oynayabilen birini alalım eskiden Chelsea'da Chris Sutton diye biri vardı mesela aslen forvetti ama adam yokluğunda stopere geçiyordu.
ank inanılmaz bir insan ya
Bir de hem forvet hem stoper oynayabilen birini alalım eskiden Chelsea'da Chris Sutton diye biri vardı mesela aslen forvetti ama adam yokluğunda stopere geçiyordu.
Fatih hoca, elmas döneminde, yerli yabancı demeden gençleşmeye gitti ve ne yazık ki yabancılarda maaş yine makul tutulmasa da bugün gibi değildi. Çünkü sen onlar için tercih sebebi değilsin. İdari Yönetim ve kulübün ekonomik durumu çok kötü olunca ilk tercihler transfer edilmedi ve tecrübeli oyuncu azlığı kasti hakem hataları takımı dibe çekti. Sonrası hepimizin malumu… kötü bir intiba bıraktı ve Erden ile yeni modele geçtik; kaliteli ayaklar ve yüksek maaş… başarı geldikçe sıkıntı yok, ancak bir tökezledik mi Allah muhafaza 10-15 yılda belimizi düzeltemeyiz.. yeni BAY Kerem vs diyoruz ama işte bu adım atıldığında 13. Olduk. Ortasını tutturamıyoruz maalesef.. çünkü süreklilik yok yönetimlerde. Doğal olarak profesyonellik de olmuyor.Yine ucuz değilki maaşlar.
Şöyle anlatayım PSG 1 alana 3-4 veriyor, bu da zaten bir maaş artışı. Sen 5-6 alana gidiyorsun daha da fazla veriyorsun bazen. Bir kere mevcutta aldığının daha fazlasını kimseye vermeyeceksin, anca Sane gibi bedava ise değerlendireceksin.
Burada mevzu yüksek bonservis ve oyuncu gelişimi. Mesela PSG Mendes’i opsiyonla 40a almıştı, iyidi ama 3-4 sene sonra world class oldu. Vitinha da böyle Marquinhos da. Neves, Doue atınca bunların yanına nispeten daha az sırıtıyor.
Mesela Fener’de bu tarz profilde bence çok adam var ama onlar da baba oyuncuları doğru seçemiyor, bizse sadece baba oyuncu alıyoruz.
Halbuki hep diyorum biz bir yerlere geleceksek Barış gibi oyuncuları geliştirip düşük nabızlı yıldızlarla harmanlayarak olacağız. Şu an o harmanlama yok, geçen sene denedik ama onda da ilk sıradakileri alamadık en yanlışlarını aldık.
Ondan dedim Doue olsa, ne bileyim o dönem ilgilendiğimiz düzgün stoperlerden biri alınsa muhtemelen şu an adam aramıyorduk.
Niye 20 vermişler bu adama reis
Nasıl bir hayat yaşıyorsun yaCig kofte yedim midem yaniyor fena
Harry Kewell der susarımkrali vardi super ligde
![]()
Tayfun Türkmen - Oyuncu profili
Tayfun Türkmen ➤ Türkiye'den eski futbolcu ➤ Santrafor ➤ Son kulüp: Bugsaş Spor ➤ * 12 Nis 1978, Mersin, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
Cig kofte yedim midem yaniyor fena
Jordan Teze haberi de yakında çıkabilir
-hissiyat-