- 26 Ocak 2021
- 35.060
- 33.686
- 2.233
Ugurcan olsa eveeeeet e basardi tanimiyor şimdi edersonu bile ondan basmamıstir@Emre Zeytinli Ulan hain herif ankette 2 kaleciyi de istememişsinParası senden mi çıkıyo da Günayla devam edilmesini istiyosun yav
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ugurcan olsa eveeeeet e basardi tanimiyor şimdi edersonu bile ondan basmamıstir@Emre Zeytinli Ulan hain herif ankette 2 kaleciyi de istememişsinParası senden mi çıkıyo da Günayla devam edilmesini istiyosun yav
![]()
onlar hepsi birbirine benziyordur belkide kocaelili Joydu`? iyi baktinmi?uyuyakalmışım rüyamda lookman ve tüm kabilesi beni kazığa bağlamış pişiriyorlardı
benim rüyalarımı bilen bilir lookman hayırlı olsun
Ben o sıralarda biraz duygusal biraz keyifli 1 şekilde takılıyodumCosta krizine girdiler ya alin sunu diye delirmislerdi bizim teklif duyulunca![]()
13.5 Muslera’nın karşılığı
Yarısı 6.75 diğer yarısı Cana, iki farklı kulübe ödedik. Co owned durumdaydı.
O dönem için 5. en pahalı kaleciydi bonservis özelinde.
Şaşırdım senden 1 Ederson hamlesi beklerdimAnkette ki oyuma yorumun@Murat Durmaz
Lookman ne alaka ? Kimi ıskarta edecez? Sane, Yunus, barış var 2si oynayacak zaten. Bir kanat daha almak plansızlık. Orta saha can çekişiyor.Sane,Osimhen sonrası Donnarumma,Singo ve Lookman alıp transferi kaptırsak 10 üzerinden 5 lik bir transfer dönemi tamamlamış oluruz
Velev ki 5.maçta havlu attık, hiç olmazsa istediğin anda istediğine satabileceğin bir kalecin olur. Ederson bu profile pek uymuyor, son sahibi biz oluruz sanki40m vermek enayilik üstad
cl'de zaten 5. mac havlu atmis olacagiz
lüzumu yok
Ben daima mantığın peşindeyimŞaşırdım senden 1 Ederson hamlesi beklerdim![]()
Hallettimsabitleyin sunu @Alper Altun varsa öyle bir imkan?
Ederson'a 15 bonservis 7 maaştansa. 35 bonservis +3.5 maaşa Costa'ya daha okeyim.
O iş yaş, vakit de yok. Oluru da bence yok.yani hesaplamalarıma göre muslera ayarında ve yaşında bir kaleci için bugün 30 milyon verilir
eğer ödemeyi de bölersek nakit sorunu varsa neden olmasın
portonun durum ne bilmiyorum ama zanioloyu versek maaşını da 2 yıl biz ödesek kabul eder mi acaba
Gelmeyin şöyle tiplerin gazına ya 75 bir oyuncuya vermişken 35 verebilir miyiz başka birine. 1 yıl zorunlu satın alma ile alsan bile zor. Kaldı ki 35’e bırakmaz Porto mal mı? 50’den aşağı salar mı bu kaleciyi. Şu an yaş ve potansiyel olarak 1 numara bile olabilir. Chevalier 40’a gitti zaten. Bunu niye 35’e bıraksınlar. Daha iyi adam.
Lookman ne alaka ? Kimi ıskarta edecez? Sane, Yunus, barış var 2si oynayacak zaten. Bir kanat daha almak plansızlık. Orta saha can çekişiyor.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi