Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
13.5 Muslera’nın karşılığı

Yarısı 6.75 diğer yarısı Cana, iki farklı kulübe ödedik. Co owned durumdaydı.

O dönem için 5. en pahalı kaleciydi bonservis özelinde.

yani hesaplamalarıma göre muslera ayarında ve yaşında bir kaleci için bugün 30 milyon verilir

eğer ödemeyi de bölersek nakit sorunu varsa neden olmasın

portonun durum ne bilmiyorum ama zanioloyu versek maaşını da 2 yıl biz ödesek kabul eder mi acaba

Costa için Porto'yu 40 civarına ikna etsek bile Costa öyle 3,5m'a gelmez maalesef. 40m bonservis verdiğin adam eski maaşından falan bağımsız en az 5m ister rahat. Süper yıldız kaleci statüsünde geldiğini bilmiyor mu bu adam? E diğer süper yıldızlarına 9-10-20m maaş ödediğini de biliyor. Eh bana da bir 5m atın der en az... Zaten Torreira-Davinson gibi 2. tier yıldızların 5m civarı alıyor. E bu adam Ederson'a 6-7m falan teklif ettiğimizi de biliyor.

Sane,Osimhen sonrası Donnarumma,Singo ve Lookman alıp transferi kaptırsak 10 üzerinden 5 lik bir transfer dönemi tamamlamış oluruz

Kızılyıldız deplasmanı dakika 89 maalesef 4-1 oluyor jankat topu ağlardan alıyor.

Sane,Osimhen sonrası Donnarumma,Singo ve Lookman alıp transferi kaptırsak 10 üzerinden 5 lik bir transfer dönemi tamamlamış oluruz
Lookman ne alaka ? Kimi ıskarta edecez? Sane, Yunus, barış var 2si oynayacak zaten. Bir kanat daha almak plansızlık. Orta saha can çekişiyor.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Singo'nun fotoğrafına bakılınca yaşının 24 olmasına kahkaha attım ben yav :D Luyindama tarzı olmasa da benzer 1 yaş düzeltmesi gerekebilir kendisine bence yav :D

Ederson'a 15 bonservis 7 maaştansa. 35 bonservis +3.5 maaşa Costa'ya daha okeyim.

Gelmeyin şöyle tiplerin gazına ya 75 bir oyuncuya vermişken 35 verebilir miyiz başka birine. 1 yıl zorunlu satın alma ile alsan bile zor. Kaldı ki 35’e bırakmaz Porto mal mı? 50’den aşağı salar mı bu kaleciyi. Şu an yaş ve potansiyel olarak 1 numara bile olabilir. Chevalier 40’a gitti zaten. Bunu niye 35’e bıraksınlar. Daha iyi adam.

yani hesaplamalarıma göre muslera ayarında ve yaşında bir kaleci için bugün 30 milyon verilir

eğer ödemeyi de bölersek nakit sorunu varsa neden olmasın

portonun durum ne bilmiyorum ama zanioloyu versek maaşını da 2 yıl biz ödesek kabul eder mi acaba
O iş yaş, vakit de yok. Oluru da bence yok.

Gelmeyin şöyle tiplerin gazına ya 75 bir oyuncuya vermişken 35 verebilir miyiz başka birine. 1 yıl zorunlu satın alma ile alsan bile zor. Kaldı ki 35’e bırakmaz Porto mal mı? 50’den aşağı salar mı bu kaleciyi. Şu an yaş ve potansiyel olarak 1 numara bile olabilir. Chevalier 40’a gitti zaten. Bunu niye 35’e bıraksınlar. Daha iyi adam.

piyasası chevalierden daha üstte değil sanki

Lookman ne alaka ? Kimi ıskarta edecez? Sane, Yunus, barış var 2si oynayacak zaten. Bir kanat daha almak plansızlık. Orta saha can çekişiyor.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen
Barış-Yunus-Sane

İleride dizilişin böyle olacağından adım gibi eminim, Zaniolo gönderilmesi gerekiyor katkı vereceğini sanmıyorum, ki öyle ya da böyle gider bence
sağ beke de çoktan Sallai yi yerleştirdi ekstra bir durum olursa diye de sağ bek oynayabilen stoper peşinde koşuyor zaten. Böyle bir senaryo da eldeki tek alternatif kanat&forvet arkası Ahmed kutucu kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt