Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.173
- 70.338
- 4.918
Danyalı evlendiriyoruz haberin var mı
Yengen 52 yaşında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Danyalı evlendiriyoruz haberin var mı
Yengen 52 yaşında
Sami singo'yu bize sokmaya çalışıyor agabey
Bir erkek yetti yeter dememeli ağabey ben böyle düşünüyorumsami frankpwskiyi soktu yetmedimi daha sami
Hocaya yalancı mı diyosun anlamadım kiHenüz kimseyi yemedik. Sadece suları ısınıyor, zaman tükeniyor, gidişat iyi değil, onu söylüyoruz. Senin iddia ettiğin gibi de öyle akıllı mantıklı, planlı programlı bir kaleci transferi dönemi olduğu izlenimi kesinlikle yok bende... Sonucundan bağımsız bu dediğim... Bir şekilde işimiz yaver de gidebilir, sap gibi ortada da kalabiliriz, kader kısmet ve potansiyel satıcıların insafının elinde bence her şey...
okan hoca mason locasını ateşe mi verdi ,israil bayrağının üstüne mi işedi nedir bu düşmanlıkevet 13-14 futbolcuyla oynamaya çalışıyor!!!!
bu adamın çapı gsye yetmiyor yetmiyecek!!!!
İlkayin bizde acayip is yapacagini düşünüyorum
Aslında Jakobs 'un sol stopere geçip Eren 'in sol kenara geldiği bir düzen de olabilirbardakci yerine elmali olur. bardakci sol stoper oynayamaz.
Millet niye o kesilir bu kesilir isine bukadar takiliyor anlamadim. Iyi oynayan oynar oynamayan forma icin savasir ve daha iyi olmak icin ugrasirAkanji gelirse güncel form durumlarıyla Sallai de Abdülkerim de kesilecek gibi gelmiyor bana. Belki Lemina ve Yunus yerini kaybedip üçlü defans düzeninde oynayabiliriz
Ederson
Akanji-Davinson-Abdülkerim
Sallai-Torreira-Sara-Jakobs
Sane-Osimhen-Barış
Yunus ve Sane ikisi de çok istediğimiz gibi başlamadı sezona bakalım Osimhen takıma eklendikten sonra hangisinin devam edeceği belli olurYunus ölmediği taktirde Saneye yerini kaptıramaz
Adnan Korkut
Ferhat Karakoc
Serdar Ünsal
Hakan KUZU
Naci Libos
Ahmet Kolap
Gsmizi baskı altına alıp kötü transferler yapmamıza sebep olursanız pesinize veririm
Kaleci ve Akanji transferi tamamlanırsa geriye sadece orta saha transferi kalıyor. Orayı +2 kontenjanından mı çözülür yoksa Zaniolo gönderilip yerine mi transfer yapılır bilmiyorum ama iyi bir orta saha gerekiyorMillet niye o kesilir bu kesilir isine bukadar takiliyor anlamadim. Iyi oynayan oynar oynamayan forma icin savasir ve daha iyi olmak icin ugrasir
Hep demiyormuyuz yedek kulubemiz iyi degil diye? Bu kadroya göre yedek kulubemiz de guclenmis oluyor iste daha ne olsun?
Gunay
Arda
Kaan
Eren
Lemina
Berkan
Yunus
Icardi
Bu denklemde 1 tane daha hamle hucum oyuncusuna ihtiyacimiz var sonra mis gibi yedek kadro oluyor
Rakıdayım şerefine cnm@Cafer Güney Nerelerdesin Caferim
Guncel form durumunda ölmus gibi ahbert. Gecen sene ki formunu yakalarsa dedigine katilirimYunus ölmediği taktirde Saneye yerini kaptıramaz