Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henüz kimseyi yemedik. Sadece suları ısınıyor, zaman tükeniyor, gidişat iyi değil, onu söylüyoruz. Senin iddia ettiğin gibi de öyle akıllı mantıklı, planlı programlı bir kaleci transferi dönemi olduğu izlenimi kesinlikle yok bende... Sonucundan bağımsız bu dediğim... Bir şekilde işimiz yaver de gidebilir, sap gibi ortada da kalabiliriz, kader kısmet ve potansiyel satıcıların insafının elinde bence her şey...
Hocaya yalancı mı diyosun anlamadım ki

Demin anlattı işte adam

Taraftar kulüp için en iyisini istediği için ve süre de azaldığı için doğal olarak baskı yapıyor, bu normal bir durum ancak her şey plan dahilinde ilerliyor dedi

6-7 kişilik bir liste, içinde tecrübeli isimler de var genç isimler de, listenin oluşumunda scout ekibi + kaleci antrenörlerinin de dahli var, hocanın tercihi tecrübeli biri ancak genç isimlerden birine yatırım da yapılabilir, 7-10 gün içinde en doğru isimle süreci sonlandıracağız, hedefe kitlenmiş durumdayız

Hocam Lazio kalecisi Fernando Muslera var düşünürsen. Biraz elleri küçük..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Hocanın dediklerinden anladığım hayalindeki kadro şöyle bir şey:

16 adet elit oyuncu, bunlar birden fazla mevkileri oynayabilen isimler ve düzenli süre alacaklar
7-8 çıkış yapmaya aday genç isim, bunların takım oyuncusu olması mühim, ayrıca joker olmaları bonus

Akanji gelirse güncel form durumlarıyla Sallai de Abdülkerim de kesilecek gibi gelmiyor bana. Belki Lemina ve Yunus yerini kaybedip üçlü defans düzeninde oynayabiliriz

Ederson
Akanji-Davinson-Abdülkerim
Sallai-Torreira-Sara-Jakobs
Sane-Osimhen-Barış
Millet niye o kesilir bu kesilir isine bukadar takiliyor anlamadim. Iyi oynayan oynar oynamayan forma icin savasir ve daha iyi olmak icin ugrasir

Hep demiyormuyuz yedek kulubemiz iyi degil diye? Bu kadroya göre yedek kulubemiz de guclenmis oluyor iste daha ne olsun?

Gunay
Arda
Kaan
Eren
Lemina
Berkan
Yunus
Icardi

Bu denklemde 1 tane daha hamle hucum oyuncusuna ihtiyacimiz var sonra mis gibi yedek kadro oluyor

Millet niye o kesilir bu kesilir isine bukadar takiliyor anlamadim. Iyi oynayan oynar oynamayan forma icin savasir ve daha iyi olmak icin ugrasir

Hep demiyormuyuz yedek kulubemiz iyi degil diye? Bu kadroya göre yedek kulubemiz de guclenmis oluyor iste daha ne olsun?

Gunay
Arda
Kaan
Eren
Lemina
Berkan
Yunus
Icardi

Bu denklemde 1 tane daha hamle hucum oyuncusuna ihtiyacimiz var sonra mis gibi yedek kadro oluyor
Kaleci ve Akanji transferi tamamlanırsa geriye sadece orta saha transferi kalıyor. Orayı +2 kontenjanından mı çözülür yoksa Zaniolo gönderilip yerine mi transfer yapılır bilmiyorum ama iyi bir orta saha gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt