Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Citynin kaleci aramasi da ilginc Trafford cok potansiyelli bir herif muhtemelen Milli takimin kalesini de devralacak ..Bu kadar cabuk bir kaleci uzun suredir gormedim inanilmaz hizli aksiyon alabiliyor..
Onlar beles donnaruma hayali kuruyor da is oralara kalirsa Real kimseye yedirmez..

Lammens
Maxwell woledzi
U 23 orta saha

u 21 milli takımlardan dolu adam bulunur istatistiklere süreklilik defansif yon bunlara bakılır oyuncu izlenir. Taraftar karar vermiyor yeterliligine avrupada ya da ligde duzgun bir transfer komitesi karar verir. bunlar zaten yapılmalı liste hazir olmali. Banane ilkaydan xhakadan

öyle tabi, yalnız onların edersonla devam edip seneye için donnarumma ile anlaşma şansı var, bizim kaleci almamız lazım, bu ihtimal beni bizim 1. önceliğin ederson olmadığını düşünmeye itiyor
tam tersi biz gunayla devam edebiliriz onlar edersonla devam edemez. onlar traffordu oynatiyor biz gunayi oynatiyoruz. pazarlikta eli guclu olan biziz.

Hangi aciklamalar ahbert bir sey demedi ki hoca :asd: ne sorsalar bakcaz edicez son 3 gun her sey olabilir dedi :d

o konuda haklı

haftayı işaret etti hoca

ben açıkçası satır aralarında çok şey söylediğini düşünüyorum

mesela olağanüstü bir mucize olmadıkça 2 bilemedin 3 transferden fazlasını yapmayacağız

o olağanüstü durum da şu ya zaniolo ya sa barışın ayrılığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt