Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.331
- 2.058
- 1.773
Okan barışla ilgili bişey mi dedi yav sözlükte satılacak gibi entryler var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satış işine yönetim bakıyor, onlar onay verirse ben yok demem, ben karışmıyorum bu işlere diyor kısacası. Yani istediğimiz rakamları verirlerse belli ki engel olunmayacak.Okan barışla ilgili bişey mi dedi yav sözlükte satılacak gibi entryler var
RezaletSatış işine yönetim bakıyor, onlar onay verirse ben yok demem, ben karışmıyorum bu işlere diyor kısacası. Yani istediğimiz rakamları verirlerse belli ki engel olunmayacak.
Giderse diye bizim transfer listemiz hep hazır, ama kısa süre kala oyuncu almaya çalışınca iş biraz da şansa kalıyor diye ekledi btw.Rezalet
Ağam adam itici gülmeyi unutmuş topculuguda. Seri A nin en gariban ekibi verona verse ne verecek. Maaşı bize şey yapmasalar bariNelson'u nasıl 6 - 7 milyona satamıyoruz anlamıyorum
Maaşı çok yüksek değil. Bir zahmet versinlerAğam adam itici gülmeyi unutmuş topculuguda. Seri A nin en gariban ekibi verona verse ne verecek. Maaşı bize şey yapmasalar bari
Yav benim bilmediğim bir şey mi var ? Transfer planlaması sene sonunda gelecek seneki hedefler doğrultusunda yapılır. Oyuncular kısa sürede takıma adapte olmaya edilmeye çalışılır. Her sene aynı kepazelik. Yeni gelecek oyuncu ne ara takıma adapte olacak surda bir ay kalmış ucl maçlarına. Fırsat transferi fırsat transferi hayy şey yapayım fırsatınızı.