Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo kesinlikle satılmalı. Yağlı da bir maaşı var yanlış hatırlamıyorsam. Onu satarsak yerine kulübeyi güçlendirecek hamle yapılmalı eksikler giderildikten sonra

Bizim şampiyonlar ligi simulator herkesinki patladı. Herkeste ferencvaros vardı. Karabag iyi oldu burdan turu vermezler. İnşallah denk gelmeyiz Karabaga

Bonservis ile transfer yapamiyorsak kiraliklara yonelmenin vakti geldi geciyor. R. Madrid altyapisindan yetismis, alt yas gruplarinda milli olmus AC Milan'li Alex Jimenez Roma tarafindan kiralik olarak isteniyormus. Deneyelim.

Ben hala abuk subuk binservis ve maasla Ederson yerine Konya'li Deniz'i bu sene icin Gunay'in yedegi olarak alalim diyorum. Gunay da emanetci gibi durmasin kalede.

Orta sahaya bizim cocuklardan birini lig maclarinda en azindan aslari dinlendirmek adina kullanip olur mu olmaz mi diye bir bakalim.

Yav benim bilmediğim bir şey mi var ? Transfer planlaması sene sonunda gelecek seneki hedefler doğrultusunda yapılır. Oyuncular kısa sürede takıma adapte olmaya edilmeye çalışılır. Her sene aynı kepazelik. Yeni gelecek oyuncu ne ara takıma adapte olacak surda bir ay kalmış ucl maçlarına. Fırsat transferi fırsat transferi hayy şey yapayım fırsatınızı.

Kaleci konusunda benim tavsiyem genç olmalı. Lammens için ne istiyorlar bilmiyorum ama onu alıp kaleyi yavaş yavaş ona teslim etmek lazım. Günay ile sezona başlayıp yavaş yavaş kaleyi Lammense teslim ederim. Tutmazsa elden çıkarıp başka denersin aldığın paraya da satarsın. Tutarsa zaten 2. Muslera olur. Maaşı da çok uygun olur Lammensin. Lammens ismi gündemde diye onu yazdım o yaşlarda bir sürü potansiyelli kaleci vardır. Ederson iki hata yaparsa seyimizde patlar. O maaşla kulübede oturur.

Yav benim bilmediğim bir şey mi var ? Transfer planlaması sene sonunda gelecek seneki hedefler doğrultusunda yapılır. Oyuncular kısa sürede takıma adapte olmaya edilmeye çalışılır. Her sene aynı kepazelik. Yeni gelecek oyuncu ne ara takıma adapte olacak surda bir ay kalmış ucl maçlarına. Fırsat transferi fırsat transferi hayy şey yapayım fırsatınızı.

Fırsat transferi kovalayan takım cl de fırsat puanları kovalar ne kadar ekmek o kadar köfte bu defans bu orta saha kurgusuyla zaten bişeyler başarmak mucize olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt