Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.606
- 59.191
- 4.758
Geridesin vasfi kral. Transfer patladıakanjiiiiiiiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geridesin vasfi kral. Transfer patladıakanjiiiiiiiii
fabrizio böyle bir haber girdiyse yönetimle ne ilgisi var çıldırdınız mı sizgeçmiş olsun beyler, yönetimin faciaları boyumuzu geçti
Haberi tutmadigini görünce ben jacobs?akanji ile anlaşıldı![]()
![]()
akanji'nin haberi yok
![]()
2 senede City' den 12 milyon euro maas alacakmis.
Bizden 3+1 sozlesme yillik 4.5 milyon euro'dan teklif yapsak eder: 18 milyon euro.
Niye gelmesin?
akanjiyi alamayan rabiotu hiç alamaz
edrsonu alamaz veya yabancı kaleci alamaz
uğurcan, vitao ve melih kabasakal gelir
Davinsondan iyi savunmacı değil. Ayağı çok iyi o yüzden de city de oynadı.Akanji savunmaya seviye atlatır.
Cunku 30 yainda, bu saatten sonra City'den baska bir Avrupa takimina gitse o parayi zaten alamayacak. Anca Arabistan verir daha fazlasini.En son hangi piyasasi olan bir oyuncu öyle senelik maasinda indirime gidip bize geldi? Bana ayni maasi ve 3+1 önersen bile kabul etmez gibi geliyor Akanji. Edersonun da tek senelik sözlesmesi var ve 3,3 milyon € net aliyormus. Bonuslar ile 4 desen, bu adam niye bizden 7-8 istiyor ve 3 milyondan 3 senelik sözlesmeyi kabul etmiyor?
onun teferruatını bilmiyorum rtaşımTeşekürler, insta paylaşımında Romano twitırda yazdığından farklı bir şey yazmış mı?
akanji: sizin allahınız yok mu bırakın gsye gideyimGeridesin vasfi kral. Transfer patladı
akanjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiNoluyor ya