Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akanji ile anlaşıldı 💥 💥 💥

akanji'nin haberi yok
Freaks And Geeks Photo GIF
Haberi tutmadigini görünce ben jacobs?

akanjiyi alamayan rabiotu hiç alamaz

edrsonu alamaz veya yabancı kaleci alamaz

uğurcan, vitao ve melih kabasakal gelir

2 senede City' den 12 milyon euro maas alacakmis.

Bizden 3+1 sozlesme yillik 4.5 milyon euro'dan teklif yapsak eder: 18 milyon euro.

Niye gelmesin?

En son hangi piyasasi olan bir oyuncu öyle senelik maasinda indirime gidip bize geldi? Bana ayni maasi ve 3+1 önersen bile kabul etmez gibi geliyor Akanji. Edersonun da tek senelik sözlesmesi var ve 3,3 milyon € net aliyormus. Bonuslar ile 4 desen, bu adam niye bizden 7-8 istiyor ve 3 milyondan 3 senelik sözlesmeyi kabul etmiyor?

Akanji ile görüşüldü abi günler öncesinden 7.5 isteniliyo diyodu

Hatta klüplerle anlaşılmaya yakın akanji de maaşını düşürürse bu transfer olur deniliyodu

En son hangi piyasasi olan bir oyuncu öyle senelik maasinda indirime gidip bize geldi? Bana ayni maasi ve 3+1 önersen bile kabul etmez gibi geliyor Akanji. Edersonun da tek senelik sözlesmesi var ve 3,3 milyon € net aliyormus. Bonuslar ile 4 desen, bu adam niye bizden 7-8 istiyor ve 3 milyondan 3 senelik sözlesmeyi kabul etmiyor?
Cunku 30 yainda, bu saatten sonra City'den baska bir Avrupa takimina gitse o parayi zaten alamayacak. Anca Arabistan verir daha fazlasini.

Ederson konusunda ciddi bir kaynak yok, o telafuz edilen rakamlarin cogu bizim medyadan.

30 yaşındaki savunmacıya 20 milyon € yatırırlarsa sıkıntı olur.

Bari büyük para yatırıyoruz birazını geri alabilecek adamlara yatırım yapalım.

Umarım kabul etmez Akanji. Davinson gibi bir paraya alabilirsek o zaman gelsin.

Maaşlar zaten fazla fazla yükseldi bir de yüksek bonservis verirsek ciddi sıkıntı olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt