Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.320
- 18.922
- 2.083
Zaniolo 'yu satıp oraya adım akıllı bir 10 numara alabilirsek çok işimize yarar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu is rahatsiz edici cidden. kaleye belcikali elemani alma tarafina dondum. sag bek de mutlaka genc olmali. onune gelene 5-10m eur maas vererek maddi anlamda rahata cikamazsin. 100m eur senelik maas butcesi olacak, belki daha bile fazla olur. her ay 10 milyon euro maas odemesi yapicaz. sicak para sorunu da malum. sane osimhen yeterli yildiz anlaminda bu sene icin. lammens al kaleye koy sag beke de bul korpe bi tanesane 30
akanji 30
ederson 31
total maaş yaklaşık 25-30 milyon €
şu planlama hiçbir türlü sürdürebilir değil, bunların arasına parlayıp değerlenecek 1-2 genco atmak lazım
yoksa bu şekilde 5 florya satsan da çöküş garanti
abdulk, sanchez, torreira, icardi, lemina vs kemiklerin hepsi otuzlarında
H. OYav iyimisin? Adminler h.o. yazinca mi gerceklesiyor transfer? Sabahtan beri kac tane uye yazinca birsey yok?
Burada herkes bilinen muhabirlerin haberlerine gore yorum yaziyor , adminler mi suclu olmus![]()
araplara 10a leminayı çakıp 10-12ye rabiotu alırsak tadından yenmezAkanji geliyor. Rabiot muhabbeti dönüyor. Leminanın menajeri ülkeye geliyor.
Sınırsız yabancı olmadığına göre 6 ay önce alığımız herifin menajeri sözleşme iyileştirmesi için gelemez teklif getiriyordur araplardan.
Zaten moda oldu araplardan şu teklif var zam yap.
Aceleye gerek yok bolca vaktimiz varToplantidan yeni liste yapma karari cikti oran 98%
Heyecanlandim.
Toplantidan yeni liste yapma karari cikti oran 98%
abi uyeler yazar. uye sonucta yetkili degil. ama admin hayirli olsun yaziyorsa bize de inanmak duser. adminlerin kesin bilgi almadan hayirli olsun gibi kesin seyler yazmamasi gerektigi gorusundeyimYav iyimisin? Adminler h.o. yazinca mi gerceklesiyor transfer? Sabahtan beri kac tane uye yazinca birsey yok?
Burada herkes bilinen muhabirlerin haberlerine gore yorum yaziyor , adminler mi suclu olmus![]()
Toplantidan yeni liste yapma karari cikti oran 98%
Adminler yönetimden değiller hocam, sizin gibi üyeleriz. Öyle bakmalısınız.abi uyeler yazar. uye sonucta yetkili degil. ama admin hayirli olsun yaziyorsa bize de inanmak duser. adminlerin kesin bilgi almadan hayirli olsun gibi kesin seyler yazmamasi gerektigi gorusundeyim
Heyecanlandim.