Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce şöyle güzel bir türk kahvesi yaptım dedim şu vitao denen elemana bir bakayım neyin nesi yemin ederim cuesta bunun yanında ramos falan kalır, gidip onu alır gelirlerse geceli gündüzlü küfür basar oturur bunların gitmesini beklerim kulüpten, bu kadarını kaldıramam.

abi uyeler yazar. uye sonucta yetkili degil. ama admin hayirli olsun yaziyorsa bize de inanmak duser. adminlerin kesin bilgi almadan hayirli olsun gibi kesin seyler yazmamasi gerektigi gorusundeyim
Adminlerin yonetimden direkt bilgi aldigini falan mi dusundun simdiye kadar? Kim o dusunceyi aklina yerlestirdiyse oyle birsey yok.

Adam tweet silmis sen bizden mi heyecanlaniyorsun? Bizim Romano veya benzeri kisilerden daha cok bilgi elde edecegimiz dusuncesi guzel, ama oyle birsey yok tabi. Olursa zaten direkt soyleriz oyle bir durumda.

Tweeti silmemis ki duruyor

oyuncuyla anlaşilmadi diye tweet atmişta anlaşıriz yav ben sorun olacagini sanmiyorum.
Adminlerin yonetimden direkt bilgi aldigini falan mi dusundun simdiye kadar? Kim o dusunceyi aklina yerlestirdiyse oyle birsey yok.

Adam tweet silmis sen bizden mi heyecanlaniyorsun? Bizim Romano veya benzeri kisilerden daha cok bilgi elde edecegimiz dusuncesi guzel, ama oyle birsey yok tabi. Olursa zaten direkt soyleriz oyle bir durumda.

Ali Naci Küçük: "Benden son dakika haberi! Ağustos'un 27'sinde uçaklar kalkacak ama bilin nereye? Başkan Dursun Özbek ve Abdullah Kavukcu Fransa'ya gidecekler. Şampiyonlar Ligi kura çekimine gidiyorlar."

3 tane transfer gelmeden o uçağı kaldırtmayız oturursun evden izlesinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt