Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.848
- 11.199
- 1.838
berkanKim ola ki bu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berkanKim ola ki bu?
Kutucu olabilirKim ola ki bu?
Neyin pesindesin gene@Can Erden ’in alani üstad
Evet evet taraftar aldırdı olan hoca aldırmadı. O lafı da yaz sezonunda söylemişti Lemina alınacağı zaman değil. Sözleri ve olayların kronolokisini takip edelim…hocaya kalsaydı Lemina alınmazdı bile, 12 kişi ile mi oynayacaz diyordu. Ne dediğini bilmiyorum ama ne yaptığını gördük.
zeytinden yaptığın her alıntıda bu gözümün önüne geliyorNeyin pesindesin gene
berbat bir futbolcuda ondan valla frankowskiye rahmet okutur![]()
Axel Disasi - Oyuncu profili 25/26
Axel Disasi, 28, Fransa ➤ West Ham United, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 11 Mar 1998, Gonesse, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Şu kardeşte hem sağ bek hem stoper neden buna girmedi bizimkiler acaba geçen sene baya adımız geçti boyu da uzun
Leminayı satıp Bisoumayımı alıyoruz.Mario Lemina transfer olursa şaşırmam.
Burhan Can Terzi
Adıma karar verme bence renkdaş, Okan hocayı sevmem, sevmeme sebebim Ankaragücü maçı ve intere bonservissiz gidişidir. Yani Galatasaraydır. Ancak Galatasaraya hizmet ettiği sürece ben başarılı olmasını isterim ve umut da dua da ederim. Tokatlama kötü bir kavram değil, dayak yemek anlamında, kullandım. Ayrıca burası forum, çok takılma bu kadar renkdaş bu kadar kavramlara takılırsak hiç yazamayız. Ki burda hakaret küfür çok fazla argo kullandığımı göremezsin. Ancak her zaman da ciddi yazamayız, biraz kafa dağılsın diye buradayız.içten içe başarısız olmasını istediğiniz o kadar belli oluyo ki, clde 0 çeksek tura çıkarsınız sırf okan başarısız diyebilmek için
tokatlama falan ne saçma sapan bir üslup ya
Aldığımızın altına bırakmayız kolay kolay.En kötü kiralarız 1-2 sene.Jelert i 5 milyona satabilsek bayram ederim