Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens'e OS denemez. Ama aynen yaratici OS kulubede de tutabilecegimiz biri olmali. Bol rotasyon yapariz iyi olur
False 9 olarak oynar genelde bence tam 10 gibi değil ama ordaki kreatifliği sağlar Mertens sonuçta. Üçüncü bölgede mobil tarz yansıtıyor sanki. Seferovic te mobil bi oyuncu ileriyi bu ikili iyi karıştıracak Kerem Yunus o kargaşada işi bitirir. Fena bir şey olacak gibi bakalım. Belotti işi de olursa iç sahada at ileri mertens sefer belottiyi arkada zaten top kapma canavarı torreira yanına da midstjo koy hapsetsin onlarda rakip yarı sahasına oyunu dönen topları alsınlar geri koşmadan full bombardıman yaparsın. Valla fena kadro

False 9 olarak oynar genelde bence tam 10 gibi değil ama ordaki kreatifliği sağlar Mertens sonuçta. Üçüncü bölgede mobil tarz yansıtıyor sanki. Seferovic te mobil bi oyuncu ileriyi bu ikili iyi karıştıracak Kerem Yunus o kargaşada işi bitirir. Fena bir şey olacak gibi bakalım. Belotti işi de olursa iç sahada at ileri mertens sefer belottiyi arkada zaten top kapma canavarı torreira yanına da midstjo koy hapsetsin onlarda rakip yarı sahasına oyunu dönen topları alsınlar geri koşmadan full bombardıman yaparsın. Valla fena kadro
A plani bu gibi aynen ama kadronun cok net uc eksigi var bence yine de:
1) Yaratici orta saha
2) Kanat alternatifi
3) Stoper alternatifi
Sonucta sezon uzun sakatlik, ceza, form dusuklukleri vs. olacak. Ayrica 5 degisiklik hakki da genis kadroyu avantaj haline getirdi hem sahada diri kalmak adina hem de taktiksel mudahale anlaminda. Hatta bence ornegin Seferovic'e bir sey olsa su an ikamesi yok yani o bile bir eksik olarak gorulebilir. Ancak Gomis gitmeden oraya bir hamle yapmamiz zor duruyor

çok fena yav benim içim acıdı öyle bi müdahale mi var dana, mineiro daha bi istekliydi zaten koyar geçerler artık
Buyuk acemilik kendini kaptirdi herhalde. Bunu goren Avrupa kulupleri uzak dursun da bize dussun birkac seneye :erkut::erkut::erkut:

Ben begenmedim Galo'yu hic gol atacak gibi degillerdi. Bu mac penaltilara giderse sasirmam

Buyuk acemilik kendini kaptirdi herhalde. Bunu goren Avrupa kulupleri uzak dursun da bize dussun birkac seneye :erkut::erkut::erkut:

Ben begenmedim Galo'yu hic gol atacak gibi degillerdi. Bu mac penaltilara giderse sasirmam

2.yarı biraz daha açılır mineiro, kontrollü oynayıp uzatmalara da götürebilir, fişi çeker orda. Bi eduardo vargas-pedrinho falan hareketlilik katar onlara ilerleyen dakikalarda. hulk leş atıyor çıksa iyi olur

sa.webp

Çocuğunuz böyle olabilir, kullanın.

Siz baska bir belotti mi izlediniz dediğiniz adamlarla alakasi bile yok belotti boğa gibi güçlü ama bitiricilikte biraz sıkıntılı bir oyuncu. Öne çıkan özelliği bitiricilik değil ileride top tutmasi ve defansları yıpratması.

Temasın en çok olduğu ligte bulduğunu affetmeyen bir isimden bahsediyoruz. Heryerden şut denersen bu istatistiklere yansır , haklısın.
İleride top tutması , sürekli zorlaması vs bunlardada haklısın.
Ama benim izlediğim , ceza sahası içinde kendinden emin bir çok golü var ve benim için bitiricilik tanımı budur.

Verdiğim örnekleri de tarz olarak bana onları anımsattığı için verdim bu bir görüş, alakası yok, başka birini mi izledin falan çok hoş değil , bu benim yorumum cünkü , karşılıklı saygıdan yanayım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anlaşılan 1 Eylül e kadar rolantide gidecek. 1 eylülden sonra en az 2 tane fırsat transferi kovalanacak. Tabi Nelson un gitmediğini varsayarak.

Ertem ve Çakalı şikayet edip engelledim, bir pislikten kurtuldum.

Bir oyuncumuza kör dediğim için hakaret değerlendirilmesi yapılıp 3 gün zindana atıldım bugun çıktım.

Gunaydinlar. Bu koç yalaması ertem neyine güvenip de tehdit eder gibi hadi etsinler tarzında konuşuyor ? İyice tilt oldum bunlara ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt