Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.561
- 6.800
- 2.323
Bu sorloth ilk nereye gitmişti ? Direk liepzig mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ bek için Omar yerine yerli bir alternatif olsa tadından yenmez.
1.400.000 Euro alıyor en fazla 500.000-600.000 bandında olmalı gelen isim.
Dubois, Boey, Yerli
Aanholt, Kazımcan
5 tane bek yeterli olur .
Altına imzamı atarım. Özellikle Kerem yorumunaBuna tam katılmıyorum. Yunus kreatif bir adam, Midstjö dribblingleriyle kreatif, Mertens ceza sahası çevresinde öyle. Sergio ve Torreira da ofansif katkıları olan isimler.
Bence topun kıymetini bilen, rakip yarı sahada topu doğru yönlendirecek ve yine dribbling özelliği olan birisi gelebilir de, şu Brezilyalı 10 numaralar gibi temposuz kalıp kendini takımın kralı sanıp her yerden şut çekecek birisini istemem.
Şu an takımda çok fazla assolist oldu, hiç kimse kendine oynayamaz, özellikle Kerem top kayıplarını azaltmak durumunda, birbirlerinden rol çalarlarsa Mane, Salah arasında yaşanan sorunlar bizde de olur.
Ozaman git lu strum grazdaki oğlanı al baya kuvvetli haland tarzı herkes gibi bende beğendim al koy.dieng için 15 milyon € para çekmişler ve bu fiyata premier ligden alıcıları var. romano haberi.
geçelim onu.
Lucas'a Allah sakatlık kart problemi falan vermesin yoksa yandıkkerem yunus lucas tamam bir stoper genç yetenek bir kanat genç yetenek birde kanat genç yetenek tamamdır. taş gibi takım olur.
9m bonservis 2.5m maas talisca sankiBayer Leverkusen, Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Nadiem Amiri için 9 milyon euro talep ediyor. (Kicker)
10 milyon euro istiyorlardı.Ozaman git lu strum grazdaki oğlanı al baya kuvvetli haland tarzı herkes gibi bende beğendim al koy.
Bu varsayımla taylan diye biri yok o zaman, hayal dünyamızda kurguluyoruz.Anderson Talisca vasat bir futbolcu.
Sen sanırım talisca tek yönlü topçu diye bu düşüncedesin rtaşAnderson Talisca vasat bir futbolcu.
Kesinlikle katılıyorum o yüzden alınacak 25+ oyuncu açıkcası beni tatmin etmiyor. Yaşı küçük oyuncunun potansiyeli oyuncunun piyasasını sıcak tutmasına yardımcı oluyor diye düşünüyorum.2 tane satabileceğimiz oyuncu gitti (Nelssonda gidicek heralde) yerine 2 tane daha 2-3 katına satabileceğimiz adam almak lazım. Her sene aynı strateji olmalı.
Galatasarayimiza gelip vasat olmadigini kanitlasinSen sanırım talisca tek yönlü topçu diye bu düşüncedesin rtaş
Bence de topçu mopçu değil gelip göstersin biz de inanalımGalatasarayimiza gelip vasat olmadigini kanitlasin