Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ bek için Omar yerine yerli bir alternatif olsa tadından yenmez.

1.400.000 Euro alıyor en fazla 500.000-600.000 bandında olmalı gelen isim.

Dubois, Boey, Yerli
Aanholt, Kazımcan

5 tane bek yeterli olur .

Bence Omar dan çıkalım artık hedeflerimiz var ve senin bizi bu hedeflere taşıyabileceğini sanmıyoruz diyerek gayet net medeni bir şekilde ayrılalım hem Ali Turap ‘ın önü açılsın hem de maaş dengemiz için

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Buna tam katılmıyorum. Yunus kreatif bir adam, Midstjö dribblingleriyle kreatif, Mertens ceza sahası çevresinde öyle. Sergio ve Torreira da ofansif katkıları olan isimler.

Bence topun kıymetini bilen, rakip yarı sahada topu doğru yönlendirecek ve yine dribbling özelliği olan birisi gelebilir de, şu Brezilyalı 10 numaralar gibi temposuz kalıp kendini takımın kralı sanıp her yerden şut çekecek birisini istemem.

Şu an takımda çok fazla assolist oldu, hiç kimse kendine oynayamaz, özellikle Kerem top kayıplarını azaltmak durumunda, birbirlerinden rol çalarlarsa Mane, Salah arasında yaşanan sorunlar bizde de olur.
Altına imzamı atarım. Özellikle Kerem yorumuna

Ertem baltayı taşa vurdun koçum, o eski tweetler ne öyle fetö piçinin sözlerini paylaşmış paso bu.

Bi videoda da fetö yurtlarında kalmanın gururunu anlatıyor

Hatta hocası şu okul bölümü yaz kazandın demiş, bu da yazıp kazandığından söz ediyor

Ertem koçum işte böyle allah şaşırtır seni, karşına bizi alırsın bütün ipliğin pazara çıkar

2 tane satabileceğimiz oyuncu gitti (Nelssonda gidicek heralde) yerine 2 tane daha 2-3 katına satabileceğimiz adam almak lazım. Her sene aynı strateji olmalı.
Kesinlikle katılıyorum o yüzden alınacak 25+ oyuncu açıkcası beni tatmin etmiyor. Yaşı küçük oyuncunun potansiyeli oyuncunun piyasasını sıcak tutmasına yardımcı oluyor diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt