Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gel bu yasda birlik olalim
Gel gunduzle gece olalim
Seninle yarinlara kosalim
HOJLUND HOJLUND HOJLUND

Haaland sarkisi esliginde soyleyelim

Hojlund>butun konusulan forvetler

10a alsak 30a satariz

IMG_20220811_135855.webp

Ali Naci Küçük Stili gündem özel yorumlarım:
🟡 🔴

Januzaj Türk olacaksa düşünülebilir ama oraya daha Onyekuru tipi biri lazım bence. ✅

Belotti için senelik 2.900.000 tavan ücret ve 2.200.000 imza parası vermek uygun maksimum ✅

Kluivert’ın bizim ligde Giovani Dos Santos gibi kaybolacağını düşünüyorum ama izleyen varsa dikkatli bir şekilde yorum yapsın isterim ❌

Stoper olarak hava hakimiyeti de olan ve ayağı temiz biri lazım Nelsson’un satışında ama umarım kalır kendisi bu sene en azından 🙏

Defans bölgesine iki mevkide birden oynayabilecek bir Türk daha lazım, Kaan dışında aklıma kimse gelmiyor ama Kaan ne kadar faydalı olur kestiremiyorum tam 😬

🔥 🦁🦁<|~|>🦁🦁🔥

Ali Naci Küçük Stili gündem özel yorumlarım:
🟡 🔴

Januzaj Türk olacaksa düşünülebilir ama oraya daha Onyekuru tipi biri lazım bence. ✅

Belotti için senelik 2.900.000 tavan ücret ve 2.200.000 imza parası vermek uygun maksimum ✅

Kluivert’ın bizim ligde Giovani Dos Santos gibi kaybolacağını düşünüyorum ama izleyen varsa dikkatli bir şekilde yorum yapsın isterim ❌

Stoper olarak hava hakimiyeti de olan ve ayağı temiz biri lazım Nelsson’un satışında ama umarım kalır kendisi bu sene en azından 🙏

Defans bölgesine iki mevkide birden oynayabilecek bir Türk daha lazım, Kaan dışında aklıma kimse gelmiyor ama Kaan ne kadar faydalı olur kestiremiyorum tam 😬

🔥 🦁🦁<|~|>🦁🦁🔥
Ali naci'nin attigi twit sanip okuyanlar simdi okumayi birakabilirsiniz

efe akmandan sonra berk kızıldemir,kadir subaşı(ülkenin en iyisi solbekte),recep yalın dilek u 17 milli takımına yükselmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt