Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roma'dan daha fazla maddi imkan sunabilmemizin tek oluru, Roma'nın Belotti'yi istememesi olur.
Ne alakasi var adamlarin verebilecek durumu olmasi ayri birsey vermesi ayri birsey tum haberlerde en yuksek teklifi bizim verdigimiz yaziyor bizim rakama gelmeleri icin herhalde 5.5 6 milyon euro teklif etmeleri gerekiyor

Ne alakasi var adamlarin verebilecek durumu olmasi ayri birsey vermesi ayri birsey tum haberlerde en yuksek teklifi bizim verdigimiz yaziyor bizim rakama gelmeleri icin herhalde 5.5 6 milyon euro teklif etmeleri gerekiyor
Haberde Roma'dan haber bekliyor diyor ben yanlış okumadıysam. Roma'nın teklifi ile ilgili info yok.

Ben bonuslarıyla vergisiyle vs. saçma bir mantıksal hesap yaptım orada zaten renktaş. Demek istediğim şey eğer bakmak istersen Marcao'dan dahi kar etmediğimiz. Nelsson'a gelen teklifte 12+2 ya da 15 falan. Ona da aynı şekilde bakarsan ondan da çok fazla kar etmiyoruz. Demek istediğim her oyuncudan aslında performans olarak katkı alıyor olduğumuz. Kerem gibi ya da 1-2 milyona scout transferi yapmıyorsan durum bundan ibaret. Yoksa bugün Porto bu kadar borç içinde olmazdı. Ajax'ın hem satış yapıp hem satmasının nedeni Avrupa'daki başarılarıdır. Bu sene Avrupa'da başarısız olsak ne Nelsson'a ne de Marcao'ya teklif gelirdi. Yani Hojlund'a 9 verelim Seferovic'in yedeği olsun, olmaz. 9 milyon verdiğin adamı 11'e koyarsın.

Forvet meselesinde de 10 numara yerine forvet konuşulan şey zaten. 4-4-1-1 oynayacağız büyük ihtimalle. Bu arada geçen sene forvetlerin ritim tutmadığına katılmıyorum. Mostafa, Diagne kötü ya da eksiklikleri olan isimler. 38 maç birini oynatsan birine söverdik. 3'üne dağıttık, üçüne sövdük.
Haklısınız 9 verdiğin adam ilk 11 çıkar bizim gibi ekonomisi sıkıntılı olan takımlarda ama ben belotti'ye 4 verdiğimizde seferovic'in yedek kalamayacağını onun yerine potansiyel genç koymak daha mantıklı olur çerçevesindeyim. Çünkü şuan önümüzdeki kış dünya kupası var ve seferovic bize oynamaya oradan da milli takıma gitme isteğiyle geldi bize. Önüne adam koyarsak huzursuzluk çıkartma ihtimali yüksek.

Forvette geçen sezon hepsi kötüydü oyuncu bazında ama katkı alamamak tamamen fatih terime yazar. Çünkü katkı veremiyecek seviyede oyuncular değildi hiçbiri ama fatih terimin saçma tercihleri neticesinde gol atamama durumuna gelmiştik. Bir maçda iyi oynayan ve goller atan adamı diğer maç maç kadrosuna almıyordu bu durumda hangi oyuncu motivasyonunu koruyabilirdi ki.

FZ4Du2hXkAAxHld

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt