Ben bonuslarıyla vergisiyle vs. saçma bir mantıksal hesap yaptım orada zaten renktaş. Demek istediğim şey eğer bakmak istersen Marcao'dan dahi kar etmediğimiz. Nelsson'a gelen teklifte 12+2 ya da 15 falan. Ona da aynı şekilde bakarsan ondan da çok fazla kar etmiyoruz. Demek istediğim her oyuncudan aslında performans olarak katkı alıyor olduğumuz. Kerem gibi ya da 1-2 milyona scout transferi yapmıyorsan durum bundan ibaret. Yoksa bugün Porto bu kadar borç içinde olmazdı. Ajax'ın hem satış yapıp hem satmasının nedeni Avrupa'daki başarılarıdır. Bu sene Avrupa'da başarısız olsak ne Nelsson'a ne de Marcao'ya teklif gelirdi. Yani Hojlund'a 9 verelim Seferovic'in yedeği olsun, olmaz. 9 milyon verdiğin adamı 11'e koyarsın.
Forvet meselesinde de 10 numara yerine forvet konuşulan şey zaten. 4-4-1-1 oynayacağız büyük ihtimalle. Bu arada geçen sene forvetlerin ritim tutmadığına katılmıyorum. Mostafa, Diagne kötü ya da eksiklikleri olan isimler. 38 maç birini oynatsan birine söverdik. 3'üne dağıttık, üçüne sövdük.