Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasil yok Esref resmen ben bu kadini tanimam didimin didisinin didisi zaten bu fotografi da o paylasmis ben ayni mekanda tesadufen bulundum, Erden ise bu kadinla camide el opme show yapiyor onun tarikatinde takiliyor ha tarikat degilse de benim bilecegim is degil demis
Öyle demişse Eşref bir daha kurula bile çıkacak yüz bulamamalı. Bu hale getirmeli onu bu camia;ancak yine de yaptığın senin yorumun. Ayrıca ithama meze edilen Cemalnur Sargut'u da kendince iyi anmış. Dilin sıkıntılı olduğunu kabul etmekle beraber, Erden Timur saflarını birleştirecek, ayrıca durumun yazıldığı gibi olmadığının( mevlüt olduğu vs) ispatı kolay bir hali kullanmaları bana mantıklı gelmiyor. Haberi yapan gazetecinin kimliği, sucukçu tayfanın açıklamaları bana hala suyun karşı tarafını düşündürüyor. Dün de nöbeti konu dışı doldurmamak adına uzatmamıştım. Galatasaray üzerinden böyle adi oyunlara tevessül eden her kimse fırsat dahi bulamasın.:hat:

Belotti felan dış başında adı bile geçmiyor hikayelere inanmayın. Umarım olur ama en zor transfer olur bu sene ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt