Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu atlamışım Kaleye Okanı koyarız bu düzende mecburen.Hocam yerli zorunluluğu napıcaksın?
transfermarkt mi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Muslera sağlamken hayal kurmayalım.Onu atlamışım Kaleye Okanı koyarız bu düzende mecburen.
Muslera penaltı falan kurtardı 18 haftalık kredi verdi kendine şuanOnu atlamışım Kaleye Okanı koyarız bu düzende mecburen.
Benim hesaba bisey olmadi senin hesaba nasil oluyor yaw sjsjsj Sen baska bir isler cevirmissinkolpa kemal yuzunden like atamıyom
Öyle demişse Eşref bir daha kurula bile çıkacak yüz bulamamalı. Bu hale getirmeli onu bu camia;ancak yine de yaptığın senin yorumun. Ayrıca ithama meze edilen Cemalnur Sargut'u da kendince iyi anmış. Dilin sıkıntılı olduğunu kabul etmekle beraber, Erden Timur saflarını birleştirecek, ayrıca durumun yazıldığı gibi olmadığının( mevlüt olduğu vs) ispatı kolay bir hali kullanmaları bana mantıklı gelmiyor. Haberi yapan gazetecinin kimliği, sucukçu tayfanın açıklamaları bana hala suyun karşı tarafını düşündürüyor. Dün de nöbeti konu dışı doldurmamak adına uzatmamıştım. Galatasaray üzerinden böyle adi oyunlara tevessül eden her kimse fırsat dahi bulamasın.Nasil yok Esref resmen ben bu kadini tanimam didimin didisinin didisi zaten bu fotografi da o paylasmis ben ayni mekanda tesadufen bulundum, Erden ise bu kadinla camide el opme show yapiyor onun tarikatinde takiliyor ha tarikat degilse de benim bilecegim is degil demis

heryere spam attım ondan heraldBenim hesaba bisey olmadi senin hesaba nasil oluyor yaw sjsjsj Sen baska bir isler cevirmissin
Yılın oyuncusuna katar dan mı teklif gelmiş

20 ye hediye paketi yapar bizimkiler ya bunlar değilde daha da kafayı yedirmelikler gelirse ne olacak?neticede sanchez dısında görüştüğümüz kaliteli isimler varmışBelotti'yi alsak, bir de Torreira'nin yedegi olarak Grilish'i alsak kafayi yerler

50 tane ofansif oyuncuları var,tuhaflar.hala forvet istiyolarFener Willian'i istiyormus![]()