Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.568
- 5.167
- 2.493
Müthiş duyumlar bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onur adında bir şahıs tanımıyorum
İbretlik bir ceza verelim dedik yukardaki şahsaHakkımızda ileti geri konuşanın sonu böyle olmaya devam edecektir. İyi forumlar
seninle artık düşman bile değiliz.İbretlik bir ceza verelim dedik yukardaki şahsa
ismini sevdimCago ya göre bu arkadasla ilgileniyormusuz. Genc sikot transferi isteyen arkadaslari mutlu eder
![]()
Alexandre Penetra - Detailed stats
These are the detailed performance data of AZ Alkmaar player Alexandre Penetra. The website contains a statistic about the performance data of the player.www.transfermarkt.com
barış çubuğunu uzatıyorumseninle artık düşman bile değiliz.
Penetre olmak tıpta bir nesnenin başka bir nesneyi delmesi, içine girmesi manasında kullanılan bir ifadedirismini sevdim
benim kendi çubuğum varbarış çubuğunu uzatıyorum
avel bir görüntüsü var yalnız videolarındaPenetre olmak tıpta bir nesnenin başka bir nesneyi delmesi, içine girmesi manasında kullanılan bir ifadedir
Hic izlemedim ama 20 yasinda portekiz alt yaş milli takimlarda oynamis. O yeni kurala uyan bi transfer olur alirsakavel bir görüntüsü var yalnız videolarında
Bu ne yav stoperin bile kısasıyla ilgileniyoruz.Cago ya göre bu arkadasla ilgileniyormusuz. Genc sikot transferi isteyen arkadaslari mutlu eder
![]()
Alexandre Penetra - Detailed stats
These are the detailed performance data of AZ Alkmaar player Alexandre Penetra. The website contains a statistic about the performance data of the player.www.transfermarkt.com