- 1 Ağustos 2009
- 46.656
- 48.916
- 4.708
4.maça anca oynar gibiEvimizde riske atmayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4.maça anca oynar gibiEvimizde riske atmayalım
4.5m bonservisine, sözleşmesini feshettikten sonra da 8m euro maaş verdiler yanlış hatırlamıyorsam.Fener derbisinde gereksiz kırmızı kart görüp sözlesmesi feshedilmişti değil mi.
Oynamadan para. Valla tertemiz iş.
Valla ne yalan söyleyeyim benim de aklımda soru işaretleri olan bir oyuncu. Dün de söylemiştim. Transferi Morutan transfer sürecini andıran bir isim. 10 milyon 15 milyonlar falan havada uçuşurken 1,5 milyona gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Bu da öyle bir şey olacak gibi geliyor bana. Sonu benzemesin ne diyeyim.Evet abi ben izlediğim maçlarda hiç beğenmedim de takip eden çok olduğu için bizde iyi sezon geçirdiği an çok rahat satılabilir iyi bedellere.
Başka da onun gibi adam yok şu an ve çok gelmek istiyor.
Aynı sayılmaz, Morutan Avrupa maçı oynamadı ve önceki sezonu ciddi şekilde mükemmel. Dennis Man takımdan ayrılınca yalnız kalmaya başlamış ve performansı düşmüş, Becali herkese ister o rakamları, kaç oyuncu mundar oldu. Morutan'ın oynamayan ölü hali 8 gole katkı yaptı öyle de bakmak lazım.Valla ne yalan söyleyeyim benim de aklımda soru işaretleri olan bir oyuncu. Dün de söylemiştim. Transferi Morutan transfer sürecini andıran bir isim. 10 milyon 15 milyonlar falan havada uçuşurken 1,5 milyona gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Bu da öyle bir şey olacak gibi geliyor bana. Sonu benzemesin ne diyeyim.
harika olur ama sakatlık işi var onda. birde sanki kafada bitirmiş gibi yoksa en heyecanlandıran isim oPsg draxleri kadro disi birakacakmis. Bize uyar sanki. Hem solda hem de 10 numara oynar
Benim bu güne kadar tanıdığım Wanda gaza gelip dudaklara yapışırsa o iş orda kalmaz. Gerçekten enteresan şeyler olabilir oradaİcardi gelmiş taraftarlar karsılamaya gidiyor. Wanda trt ekranlarında canlı yayında icardi'nin dudaklara yapışıyor. Var Bi hayalimiz![]()
ferrari
kesimal
krasiç
hürmet gösterilmesi gereken topçular
Bu pek hoşuma gitmiyor.Serhan Türk, dün 4 transfer yapılacağını söyledi. 1 ya da 2'si yıldız isim olacakmış.
Ben bilmiyorum oyuncuyu. Sadece süreç o şekilde ilerliyor gibi geliyor bana.Aynı sayılmaz, Morutan Avrupa maçı oynamadı ve önceki sezonu ciddi şekilde mükemmel. Dennis Man takımdan ayrılınca yalnız kalmaya başlamış ve performansı düşmüş, Becali herkese ister o rakamları, kaç oyuncu mundar oldu. Morutan'ın oynamayan ölü hali 8 gole katkı yaptı öyle de bakmak lazım.
Evander ise ŞL dahil Avrupa oynamış adam, Danimarka'nın en iyi 3 oyuncusundan birisi şu an ve Porto, Ajax gibi takımların listesine girmiş bir oyuncu.