Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelson işi derhal netlige kavusturulmali kanaatindeyim. Belirsizlik cok zarar veriyor ve son saniye olasi transferinde buyuk kan kayibi yaşarız. Yonetimden bukadar kisa surede Nelsonu aratmayacak bir scout transferi yapabileceklerini sanmiyorum.

Evet abi ben izlediğim maçlarda hiç beğenmedim de takip eden çok olduğu için bizde iyi sezon geçirdiği an çok rahat satılabilir iyi bedellere.

Başka da onun gibi adam yok şu an ve çok gelmek istiyor.
Valla ne yalan söyleyeyim benim de aklımda soru işaretleri olan bir oyuncu. Dün de söylemiştim. Transferi Morutan transfer sürecini andıran bir isim. 10 milyon 15 milyonlar falan havada uçuşurken 1,5 milyona gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Bu da öyle bir şey olacak gibi geliyor bana. Sonu benzemesin ne diyeyim.

Olm adamın ırzından düşmanlığından sizene, senede 40 gol atsın gerisi bizi bağlamaz.

Deli misiniz nesiniz elinize geçse wandaya saplamayacak gibi rol yapmayı bir kesin.

Seferovic- Gomis - Mertens varken forvet almak mantıklı gelmiyor bana. Belottiyi alsan as santrafor olacak. mertens arkasında seferovic yedek kalacak.

Valla ne yalan söyleyeyim benim de aklımda soru işaretleri olan bir oyuncu. Dün de söylemiştim. Transferi Morutan transfer sürecini andıran bir isim. 10 milyon 15 milyonlar falan havada uçuşurken 1,5 milyona gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Bu da öyle bir şey olacak gibi geliyor bana. Sonu benzemesin ne diyeyim.
Aynı sayılmaz, Morutan Avrupa maçı oynamadı ve önceki sezonu ciddi şekilde mükemmel. Dennis Man takımdan ayrılınca yalnız kalmaya başlamış ve performansı düşmüş, Becali herkese ister o rakamları, kaç oyuncu mundar oldu. Morutan'ın oynamayan ölü hali 8 gole katkı yaptı öyle de bakmak lazım.

Evander ise ŞL dahil Avrupa oynamış adam, Danimarka'nın en iyi 3 oyuncusundan birisi şu an ve Porto, Ajax gibi takımların listesine girmiş bir oyuncu.

Krasic'e başka takıma kiralanması teklif edilmişti, adam düşünmüyorum deyip kadro dışı 2.5 maaşı yemişti.

Hazard'ı isteyip Krasic almışlardı ama işin sonunda, o da var.

yalniz hakkaten kufur gibi serefsiz herfi 12m euro teklif etmis ya
burda konusulan begenilmeyen 20m falan hikaye bence taraftar olarak organize olup spamlamaliyiz tum sevilla ve monchi ile islkili sosyal medya hesaplarini serefsiz adi herifler

fifayada resmi sikayet edilmeli

Ligimizde is yapacak sprinter özellikli kanat oyunculari her türlü bulunur oralara fazla maliyetli birisine gerek yok. Tempolu olsun yeter.

Belcika Fransa Portekiz gibi ülkerlerde yeterince „ligin bugi“ diyebilecegimiz kanat Tipi mevcut öyle fazla maliyete gerek yok

Serhan Türk, dün 4 transfer yapılacağını söyledi. 1 ya da 2'si yıldız isim olacakmış.
Bu pek hoşuma gitmiyor.

Midstjö gibi askerlere ihtiyaç var.

Bir tane patlayıcı ya da şutör kanat dışındakiler her profilde olabilir.

Btw ben 4 deyince sallanmıyor Serhan dikkate alınıyor hemen 😅

Aynı sayılmaz, Morutan Avrupa maçı oynamadı ve önceki sezonu ciddi şekilde mükemmel. Dennis Man takımdan ayrılınca yalnız kalmaya başlamış ve performansı düşmüş, Becali herkese ister o rakamları, kaç oyuncu mundar oldu. Morutan'ın oynamayan ölü hali 8 gole katkı yaptı öyle de bakmak lazım.

Evander ise ŞL dahil Avrupa oynamış adam, Danimarka'nın en iyi 3 oyuncusundan birisi şu an ve Porto, Ajax gibi takımların listesine girmiş bir oyuncu.
Ben bilmiyorum oyuncuyu. Sadece süreç o şekilde ilerliyor gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt