Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evander özelinde şöyle bir durum da var.

Pasaport avantajı. Kendisi Brezilyalı olduğu için İtalya ve Rusya’da da sadece pazarı olan Romanya kökenli futbolculara göre ciddi avantajlı.

1 sene bizde şampiyon apoleti takıp 5 gol 7-8 asist gibi bir katkı verse ligde seneye 5 ise 10-11, 6.5-7 ise maliyeti 13-14 Milyon Euro’ya elden çıkartırız.

Sözleşmesi 1-1.3 arası olursa hele maaş yükü açısından da avantajlı.

Ben kendisini Garry’e benzetiyorum. Maksimumu bizdik ama alıcısı çıktı.

Kariyeri bizden sonra daha iyi olmayacak muhtemelen ama bizde istekli olup katkı verecek belli seviyede diye düşünüyorum.

Amaa, senelik 8 ve üstü verip 1.5 da maaş bağlarsak net elde kalır. Ya da karsız satarız. Riski minimize etmeliyiz.

4.5+%10 Kar Payı+ 1 (CL katılım payı) yeter.

Ligimizde is yapacak sprinter özellikli kanat oyunculari her türlü bulunur oralara fazla maliyetli birisine gerek yok. Tempolu olsun yeter.

Belcika Fransa Portekiz gibi ülkerlerde yeterince „ligin bugi“ diyebilecegimiz kanat Tipi mevcut öyle fazla maliyete gerek yok
İkisi de leş ve 10 m euro istiyorlar

Terket konuyu

yalniz hakkaten kufur gibi serefsiz herfi 12m euro teklif etmis ya
burda konusulan begenilmeyen 20m falan hikaye bence taraftar olarak organize olup spamlamaliyiz tum sevilla ve monchi ile islkili sosyal medya hesaplarini serefsiz adi herifler

fifayada resmi sikayet edilmeli

Hocam bizde elimizdeki imkanlari kullanip ceza babında gunluk rektal tuşe uygulayabiliriz. Hepimizin meselesi oldu bu kel

icardiyi hangi parayla alacakmışız :) o kadarda değil. herif 5 milyon eurodan 1 cent aşağı oynamaz. geçelim.

hazardı tam hatırlamıyorum ama zamanında lewa ve ziyechi transfer etmeye çok yakınlardı.

995DBC62-4E9B-4442-9832-1CE0F1167BC5.webp

Ligimizde is yapacak sprinter özellikli kanat oyunculari her türlü bulunur oralara fazla maliyetli birisine gerek yok. Tempolu olsun yeter.

Belcika Fransa Portekiz gibi ülkerlerde yeterince „ligin bugi“ diyebilecegimiz kanat Tipi mevcut öyle fazla maliyete gerek yok

Transfer stratejimize uyan velet var. 1.10 boyunda sprinter, top yapışan. Daha ne olsun

Bu pek hoşuma gitmiyor.

Midstjö gibi askerlere ihtiyaç var.

Bir tane patlayıcı ya da şutör kanat dışındakiler her profilde olabilir.

Btw ben 4 deyince sallanmıyor Serhan dikkate alınıyor hemen 😅
Pardon :D Transferden sorumlu 2. isimle konuştum diye verdi bilgiyi. Ondan paylaştım.

1 tane hücum hattına yıldız güzel olur düşüncesindeyim. Seferovic'in WC'ye gidecek olması içimde bir kurt bırakıyor. WC'de olmayan İtalya'dan bir isim fena olmaz. Ne jk ne de fener adam yolluyor. Biz Mertens-Sefer-Muslera-Torreira ile en az 4 garanti isim gönderiyoruz. Bu takımlarda kura şansına göre çeyrek-yarı final görebilecek ekipler. Hücum hattına net bir isim daha iyi olur.

Geri kalanı çalışkan isim olabilir. Mertens sonrası kanat için Vargas tarzı patlayıcı daha doğru olabilir gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt