Edis Karayel
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.661
- 7.071
- 718
Değerinin en az üç katını vermedik mi zatenDiagne son senesinde 10 vermedikmi biz? Ozaman degeri 30 olmaliydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değerinin en az üç katını vermedik mi zatenDiagne son senesinde 10 vermedikmi biz? Ozaman degeri 30 olmaliydi.
Potansiyeli yokmuş genç olmalıymış.Diagne son senesinde 10 vermedikmi biz? Ozaman degeri 30 olmaliydi.
Ben hiç okumuyom admirim doğruOlm siz hiç mesajları okumuyor musunuz ya
Ne zaman şimdi miFerrari TJK isimli kulüpten tam 8 m euro tazminat aldı.
Bunların çoluk çocuğu sabah akşam bizim formayı mı giyiyor
Ferrari tazminati aldiginda yunus bezle geziyordu yavNe zaman şimdi mi
Kero admirim bi an sevince soktu beni, dedim bu almıştı yine mi soktu acaba diyeFerrari tazminati aldiginda yunus bezle geziyordu yav
söylenti mi var admin?Cicaldau - Evander takasını yapan insan ne kutlu insandır.
maddi sıkıntılar yüzünden başka giyecekleri yokmuşBunların çoluk çocuğu sabah akşam bizim formayı mı giyiyor
haniiiiiiiiiiiiiscoutttttttttttttt
Biz onlara Cicaldau yu Evander ile degistirin buyurdukCicaldau - Evander takasını yapan insan ne kutlu insandır.
Bunların çoluk çocuğu sabah akşam bizim formayı mı giyiyor
Floryadan kaybolan formalar bir bir çıkıyor ortaya. Icardi, onyekuru, bruma, gedsonun anası falan.Bunların çoluk çocuğu sabah akşam bizim formayı mı giyiyor
Yunus'u forma savaşında zorlayabilir mi?scout transfer önerim
mbappe