Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romanın satmak istediği oyuncu ile belotti'yi kıyasladığımız zaman hangisi daha iyi oyuncu
romadaki elemanı alalım

İtalya'da ilk 5 takımın forveti olmasa çoktan Belotti'yle imzalamışlardı ama hepsinin ellerinde daha üst sınıf forvetleri var. Fırsat transferi olarak görüyorum normalde bonservisi olsa 10-15 m euro'lar konuşulurdu belki daha da fazlası konuşulurdu.

Belotti olayina söyle yanasmak lazim bence:

Iyi oyuncu mu evet. Is yapar mi yapar eyvallah. Yanliz oyuncunun hem imza parasi hem de menejerinin komisyonu muhtemelen öyle seviyelere cikabilir ki Transfer döneminin son haftalarinda Torreira da oldugu gibi yüksek itibarli takimlarin kadroda düsünmedigi forvetlerin (Torreira misali) bonservisine Denk gelebilir.

Oraya kaliteli bir forvet aramis olmamiz da ayri bir mutlu ediyor. Ne olursa olsun Bu isin sonunda sevinen taraftar olacak gibi görünüyor

taraftar tabi ki belottiyi ister ama mantıklı olan hojlund, omeragic, müldür gibi transferler.

nelssonu ayrı tutuyorum, elimizde yunus ve kerem dışında satılacak değer kalmadı. yıldız kontenjanını fazlasıyla doldurduk bence.

şimdi gençlikle dengeleme zamanı.

İtalya'da ilk 5 takımın forveti olmasa çoktan Belotti'yle imzalamışlardı ama hepsinin ellerinde daha üst sınıf forvetleri var. Fırsat transferi olarak görüyorum normalde bonservisi olsa 10-15 m euro'lar konuşulurdu belki daha da fazlası konuşulurdu.
Prime döneminde 60-70m€ verdiler satmadı Torino başkanı. 100m€ istemişti.

Serie A efsanesi Mertens'in 2.9 aldığı takımda Belotti'nin 4 alacağına inanan varsa takip etmesin pek bu işleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt