Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
çok mu seviyorsun galatasarayını
Gelmek icin can atiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok mu seviyorsun galatasarayını
Nasıl bildin? 5dk önce serviste maske takmıyorum diye fırçaladıNe oldu yine yengeden fırça mı yedin?
Kim bu
Amatörce buldummaça 1 saat kala evanderin forumda takılmasını nasıl yorumluyorsun üstat
fake abi fblileri kandırıcaz demiş altındaKolpaymis haber..
Kolpaymis haber..
Kolpa türk havayollarinin özel uçağıyla oyuncu mu getirtilir devlete mi transfer yapıcaz.Kolpaymis haber..
Farkettim ama gene de paylaştım.Kolpa türk havayollarinin özel uçağıyla oyuncu mu getirtilir devlete mi transfer yapıcaz.
Guzel olurduBelotti'ye yıllık 4-4,5m verene kadar gider Höjlund'a 12m basar alırım. Arkasından Depay'ı yıllık 3.5m ile 2 yıl alır transferi kapatırım.
Nelsson giderse yerine Lyundiama'yı koyarım kör topal çok önemli değil,gitmezse zaten sorun yok.
Böylece elimde en az 2 tane satabileceğim adam da olur, birisi tutsa yeter.
Cicaldau gibi bisey cikarsa satamazsin. Scout isi kumar işi. Defans harici aldığımız yabanci scout transferlerimiz şuana kadar hep vasatBelotti mevzusuna ısınamıyorum ben. Çok kaliteli bir adam olabilir ama 28 yaşında ve en az 3 senelik sözleşme veririz. 4.5 milyonlar konuşuluyor. Hadi 4 desek X 3 = 12 milyon euro yapar.
7-8 milyona bir scout transferi yapılsa maaşı max 1 milyon olur. 3 senelik maliyeti 11 milyon euro ve ilerde satabileceğin bir adam olur.
scout şefinin izlediği adamlar benjamin tetteh mostafa mohammed gibi ptt 3.lig topçuları renkdaş adamı 1+1 daire parasına kiraya verebiliyoruz ancaBelotti mevzusuna ısınamıyorum ben. Çok kaliteli bir adam olabilir ama 28 yaşında ve en az 3 senelik sözleşme veririz. 4.5 milyonlar konuşuluyor. Hadi 4 desek X 3 = 12 milyon euro yapar.
7-8 milyona bir scout transferi yapılsa maaşı max 1 milyon olur. 3 senelik maliyeti 11 milyon euro ve ilerde satabileceğin bir adam olur.
Dudu peri sesiyle okudumZamaaaan ileriye aksınnnnnn
13 ağustos 2022 21:45