Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok mu seviyorsun galatasarayını
1660319005920.webp

Gelmek icin can atiyor

Dolphin whiteday reisden sov bekliyorum giresun macinda

Giresun macina baktim biraz heriflerin solbekide solstoperide cok lesh

Belotti mevzusuna ısınamıyorum ben. Çok kaliteli bir adam olabilir ama 28 yaşında ve en az 3 senelik sözleşme veririz. 4.5 milyonlar konuşuluyor. Hadi 4 desek X 3 = 12 milyon euro yapar.

7-8 milyona bir scout transferi yapılsa maaşı max 1 milyon olur. 3 senelik maliyeti 11 milyon euro ve ilerde satabileceğin bir adam olur.

Belotti'ye yıllık 4-4,5m verene kadar gider Höjlund'a 12m basar alırım. Arkasından Depay'ı yıllık 3.5m ile 2 yıl alır transferi kapatırım.
Nelsson giderse yerine Lyundiama'yı koyarım kör topal çok önemli değil,gitmezse zaten sorun yok.
Böylece elimde en az 2 tane satabileceğim adam da olur, birisi tutsa yeter.
Guzel olurdu

Belotti mevzusuna ısınamıyorum ben. Çok kaliteli bir adam olabilir ama 28 yaşında ve en az 3 senelik sözleşme veririz. 4.5 milyonlar konuşuluyor. Hadi 4 desek X 3 = 12 milyon euro yapar.

7-8 milyona bir scout transferi yapılsa maaşı max 1 milyon olur. 3 senelik maliyeti 11 milyon euro ve ilerde satabileceğin bir adam olur.
Cicaldau gibi bisey cikarsa satamazsin. Scout isi kumar işi. Defans harici aldığımız yabanci scout transferlerimiz şuana kadar hep vasat

scout şefinin izlediği adamlar benjamin tetteh mostafa mohammed gibi ptt 3.lig topçuları renkdaş adamı 1+1 daire parasına kiraya verebiliyoruz anca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt