Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Örnek vereyim.

Seferovice yapılan yatırım net 3.5 m euro. Gomis 1.7 m euro alacak. Belotti'ye de 4 versen net 9 m euro santrafor bölgesine yatırdığın net para olacak, brüt de 15e yakın olur. Ligden maks kazanacağın para 10-15m euro zaten.

Ne için? Sonunda 4 eleme turuyla ŞL ihtimali doğuracak TR lig şampiyonluğu için mi?

Net 29, vergiler dahil 46.
Net 30 brüt 50.

Gelirimiz ise 600-700 milyon TL olacak en iyi ihtimalle. Şimdiden 300 milyon lira zarardayız.
👍

satılabilir asset konusunda söylenen şeylere katılıyorum. nasıl ki falcaoda yaşadıklarımızdan sonra taraftar 30+ futbolcudan korkar oldu, geçen seneden dolayı taraftar genç oyunculara da sıcak bakmıyor.

halbuki marcao - nelsson gibi hem performans verecek hem satış yapılabilecek oyunculardan 1 tane tutması en az 2x 3x yapıyor.

mesela olası 20 milyon € nelsson satışı geçen seneki çoğu maliyeti sıfırlıyor. bu çarkın dönmesi için bu tip işler tr ekonomisinde şart.

En son Torreira ve Mertens transferleri ile birlikte yönetim beklediğimden fazlasını yaptı. Orta saha, forvet ve sağ beke aldıkları adamlar gayet kaliteli.
Bundan sonra transfer yapamasalar bile canları sağolsun

👍

satılabilir asset konusunda söylenen şeylere katılıyorum. nasıl ki falcaoda yaşadıklarımızdan sonra taraftar 30+ futbolcudan korkar oldu, geçen seneden dolayı taraftar genç oyunculara da sıcak bakmıyor.

halbuki marcao - nelsson gibi hem performans verecek hem satış yapılabilecek oyunculardan 1 tane tutması en az 2x 3x yapıyor.

mesela olası 20 milyon € nelsson satışı geçen seneki çoğu maliyeti sıfırlıyor. bu çarkın dönmesi için bu tip işler tr ekonomisinde şart.
Geçen sene Feg ve Babel yerine örnek vereyim Berghuis ve net bir santrafor olsa şampiyonluğa oynardık. Tecrübeli oyuncular düşen takımı kaldırabilecek, güçlü karakterler olmalı.

Gomis bile 37 yaşında pozitif hava katmıştı geldiğinde.

Nelson’u 25 e okutursak bir senelik maaş bütçesi kapanıyor neredeyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt