Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.251
- 101.452
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam vergi ile beraber sayiyor. Sen net miktari diyorsun sanirim.Nasıl 50 milyon? 25-30 civarı değil mi?
Alırsak artik 10 alicaz yoksa almicazen az 3 ortasahasanki aqouar veya ndombele cekecegiz gibi,belki cabellos
yener ince ne derse tam tersini yapmalıyız bu transferde, onay verirse eğer alınmasın abicimBu Becir konusunda çekincem çok fazla.
Sessiz ve sakin...Dayı bu nasıl nöbet ya @Kolpa Oğuzhan Liboş
Ortalığı bulandırma Furk! Nelsson giderse ihraç olayı olacak.Liboş knkam nöbet böyle giderse ihracı yiyecek.
Net 29, vergiler dahil 46.
Net 30 brüt 50.
Gelirimiz ise 600-700 milyon TL olacak en iyi ihtimalle. Şimdiden 300 milyon lira zarardayız.
17 için geliyorum !Sessiz ve sakin...
10.000 mesaj dolmadan açarsan söverim. Uza!17 için geliyorum !
Öyle bir şey yapmam kimseye10.000 mesaj dolmadan açarsan söverim. Uza!
Geçen sene Feg ve Babel yerine örnek vereyim Berghuis ve net bir santrafor olsa şampiyonluğa oynardık. Tecrübeli oyuncular düşen takımı kaldırabilecek, güçlü karakterler olmalı.
satılabilir asset konusunda söylenen şeylere katılıyorum. nasıl ki falcaoda yaşadıklarımızdan sonra taraftar 30+ futbolcudan korkar oldu, geçen seneden dolayı taraftar genç oyunculara da sıcak bakmıyor.
halbuki marcao - nelsson gibi hem performans verecek hem satış yapılabilecek oyunculardan 1 tane tutması en az 2x 3x yapıyor.
mesela olası 20 milyon € nelsson satışı geçen seneki çoğu maliyeti sıfırlıyor. bu çarkın dönmesi için bu tip işler tr ekonomisinde şart.