- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.633
Yargıtaya taşırız rahat ol burada Y sorumlusu ne güne duruyorŞu Nelsson gitmeden 10.000 mesaj dolsa da rahat etsem yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yargıtaya taşırız rahat ol burada Y sorumlusu ne güne duruyorŞu Nelsson gitmeden 10.000 mesaj dolsa da rahat etsem yav
Burada gırgırına depay filan diyorum ama gerçekten artık lüks transfere gerek kalmadı. Seferi yedekleyecek ucuza bir adam Bozok aslında cuk oturuyor ama o da fazla istiyor 800 bin - 1m seviyesine gelse sorunumuz kalmayacak. Kanat olarakda Benfica'nın sözleşmesini fesih ettiği adam iyi duruyordu bu +3 mevzusuna da uyuyor. Def için Nelson giderse o ayarda potansiyelli birine para verilip alınmalı.Örnek vereyim.
Seferovice yapılan yatırım net 3.5 m euro. Gomis 1.7 m euro alacak. Belotti'ye de 4 versen net 9 m euro santrafor bölgesine yatırdığın net para olacak, brüt de 15e yakın olur. Ligden maks kazanacağın para 10-15m euro zaten.
Ne için? Sonunda 4 eleme turuyla ŞL ihtimali doğuracak TR lig şampiyonluğu için mi?
Alt adele yırtığı ve menisküs iki farklı yerden uzun süre sakatlanmış. Ya genetiği bozuk bunun ya da aptalca riskler alarak oynayıp sakatlıyor kendini.yener ince ne derse tam tersini yapmalıyız bu transferde, onay verirse eğer alınmasın abicim
Yardim eder seve seve
Alt adele yırtığı ve menisküs iki farklı yerden uzun süre sakatlanmış. Ya genetiği bozuk bunun ya da aptalca riskler alarak oynayıp sakatlıyor kendini.
aynen öyle, lider bir 6 numara ve berghuis gibi tecrübeli, sorumluluk alacak kanatla bütün takımın ve gençlerin performansı yukarı çıkabilirdi.Geçen sene Feg ve Babel yerine örnek vereyim Berghuis ve net bir santrafor olsa şampiyonluğa oynardık. Tecrübeli oyuncular düşen takımı kaldırabilecek, güçlü karakterler olmalı.
Gomis bile 37 yaşında pozitif hava katmıştı geldiğinde.
Sefer dursun Belotti'yi saplayalm.Belotti gelirse sezon sonu seferi saplariz yav, kiralik zaten
Yani işin açıkçası ben artık hesap kitap yapmaktan çok sıkıldım, biraz da dümdüz taraftar olalım Seferovic in başına bişey gelirse Gomis i izlemek zorunda kalmayalımBelotti gelirse sezon sonu seferi saplariz yav, kiralik zaten

gomis seferovicten fazla gol atar bu sezonYani işin açıkçası ben artık hesap kitap yapmaktan çok sıkıldım, biraz da dümdüz taraftar olalım Seferovic in başına bişey gelirse Gomis i izlemek zorunda kalmayalım
Bir kere de bizim zengin bir kadromuz olsun yav![]()
Sallama modum heyecan yapıyoruzbecir gsde
![]()
2. Seneyi kimle kapatacaz ? Sattığımız oyuncunun bonservis parasını maaşlara yatırmak hele hele bir daha asla bonservis getiremeyecek yaşını almış oyunculara yatırmak asla mantıklı değil.Nelson’u 25 e okutursak bir senelik maaş bütçesi kapanıyor neredeyse.
Seni tenhada kıstıracamgomis seferovicten fazla gol atar bu sezon
Sefer coşar, belotti sıçarsa?Belotti gelirse sezon sonu seferi saplariz yav, kiralik zaten
Plan nedir peki admirim, sürekli cepten vererek ya da gayrimenkul satarak bunu devam ettiremeyeceğimiz ortadaÖrnek vereyim.
Seferovice yapılan yatırım net 3.5 m euro. Gomis 1.7 m euro alacak. Belotti'ye de 4 versen net 9 m euro santrafor bölgesine yatırdığın net para olacak, brüt de 15e yakın olur. Ligden maks kazanacağın para 10-15m euro zaten.
Ne için? Sonunda 4 eleme turuyla ŞL ihtimali doğuracak TR lig şampiyonluğu için mi?