Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Örnek vereyim.

Seferovice yapılan yatırım net 3.5 m euro. Gomis 1.7 m euro alacak. Belotti'ye de 4 versen net 9 m euro santrafor bölgesine yatırdığın net para olacak, brüt de 15e yakın olur. Ligden maks kazanacağın para 10-15m euro zaten.

Ne için? Sonunda 4 eleme turuyla ŞL ihtimali doğuracak TR lig şampiyonluğu için mi?
Burada gırgırına depay filan diyorum ama gerçekten artık lüks transfere gerek kalmadı. Seferi yedekleyecek ucuza bir adam Bozok aslında cuk oturuyor ama o da fazla istiyor 800 bin - 1m seviyesine gelse sorunumuz kalmayacak. Kanat olarakda Benfica'nın sözleşmesini fesih ettiği adam iyi duruyordu bu +3 mevzusuna da uyuyor. Def için Nelson giderse o ayarda potansiyelli birine para verilip alınmalı.

Alt adele yırtığı ve menisküs iki farklı yerden uzun süre sakatlanmış. Ya genetiği bozuk bunun ya da aptalca riskler alarak oynayıp sakatlıyor kendini.

talihsizliklerde yaşamış olabilir bi araştırmak lazım. olumsuz bir yoruma denk gelmedim ben yabancıların yazılarına baktım da, şanssız sakatlıklardı herhalde

Geçen sene Feg ve Babel yerine örnek vereyim Berghuis ve net bir santrafor olsa şampiyonluğa oynardık. Tecrübeli oyuncular düşen takımı kaldırabilecek, güçlü karakterler olmalı.

Gomis bile 37 yaşında pozitif hava katmıştı geldiğinde.
aynen öyle, lider bir 6 numara ve berghuis gibi tecrübeli, sorumluluk alacak kanatla bütün takımın ve gençlerin performansı yukarı çıkabilirdi.

bu transfer dönemi şu ana kadar net ve sadece performans alacağımız oyuncular transfer edildi. bundan sonrası için genç potansiyellere yönelirsek yıllar sonra tamamiyle düzgün bir transfer dönemi geçirmiş olacağız.

bizim gibi yarışmacı bir takımların tamamı genç oyuncularla oynama lüksü yok.

Belotti gelirse sezon sonu seferi saplariz yav, kiralik zaten
Yani işin açıkçası ben artık hesap kitap yapmaktan çok sıkıldım, biraz da dümdüz taraftar olalım Seferovic in başına bişey gelirse Gomis i izlemek zorunda kalmayalım

Bir kere de bizim zengin bir kadromuz olsun yav :asd:

becir gsde
Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i Ünlü Oyuncu Baran Akbulut'un Yıllar İçindeki  İnanılmaz Değişimi

Nelson’u 25 e okutursak bir senelik maaş bütçesi kapanıyor neredeyse.
2. Seneyi kimle kapatacaz ? Sattığımız oyuncunun bonservis parasını maaşlara yatırmak hele hele bir daha asla bonservis getiremeyecek yaşını almış oyunculara yatırmak asla mantıklı değil.

Bizim kadromuz şuan için gayet yeterli. Bundan sonra yapılması gereken satılabilecek maaşı düşük potansiyeli gençler olmalı. Kanat, orta saha, stoper ve illa isteniyorsa forvet alternatifi genç oyuncular olmalı. Nelson da satılırsa elimizde Kerem ve Yunus hariç para getirebilecek hiçbir oyuncu kalmıyor ki onlarında Türk olduğunu ayrıca 8+3 kuralını da unutmamak gerekiyor.

Örnek vereyim.

Seferovice yapılan yatırım net 3.5 m euro. Gomis 1.7 m euro alacak. Belotti'ye de 4 versen net 9 m euro santrafor bölgesine yatırdığın net para olacak, brüt de 15e yakın olur. Ligden maks kazanacağın para 10-15m euro zaten.

Ne için? Sonunda 4 eleme turuyla ŞL ihtimali doğuracak TR lig şampiyonluğu için mi?
Plan nedir peki admirim, sürekli cepten vererek ya da gayrimenkul satarak bunu devam ettiremeyeceğimiz ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt