Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence dengeyi korumak önemli, hem scout transferleri hem de kaliteli tecrübeli topçuları bünyemizde bulundurmamız en doğru yöntem. Başarı için olgunlaşmış topçu yatırım için genç oyuncu lazım
Scout transferi deyince de aslında yanlış anlaşılıyor. Midstjö net scout transferi olabilecek bir transfer mesela.

Dönemsel olarak öne çıkan ülkelerden oyuncu toplamak lazım, Fransa, Portekiz, Danimarka, Norveç falan olabilir güncelde ya da böyle Avrupa oynamış adamlara bakmak lazım Erakovic gibi.

Bence daha keyifli o tarz takımlar oluşturmak zaten. Şu an Yunus beni en çok heyecanlandıran isim, etrafı full kalite çünkü, öyle olmasa çocuk debelenecekti tek başına.

Bu maliyetli oyuncular gelmesi kafasında ısrar ederseniz 2 sene sonra sürünürsünüz. 4 sene FFP yüzünden süründü takım kolay unutulmuş.

Oyuncu alıp, yetiştirip, geliştirmek ZORUNDASIN! Yoksa iki ileri üç geri devam edersin.
Maliyet hesabına çok takılıyoruz reisler.bugün baktığımızda real barça paris Ctiy Arsenal chelsi ilk aklıma gelenler örnekleri çokça arttirabiliriz hepsinde de mali problemler var. özellikle pandemi futbola çok büyük darbe vurdu arsenal transfer yapmak için veya Ctiy barça gibi gibi nerdeyse hepsi takımdaki yüksek maliyetlerden çıkıyorlar ama yinede nedense yüksek maaliyetlerin altına yine imza atıyorlar. çünkü bu yüksek rakamların sadece futboldan gelen parayla çevrilmesi imkansız evet futbolcu satışı burada önemli bir aktör yinede hepsi değil. Bu büyük takımlar gelirlerini arttırmak için avrupa ligini uydurmadılar mı. Yukarda keramettin arkadşın bahsettiği durum tam da bu o dönem için yüksek maaliyet var ama gelir yok bizim yapmamız gereken gelirleri artırmak. Şuanki yonetimin de vaadi bu gelirleri artırmak özellikle bizim gibi ülkelerde şampiyonluk primi 8 10 milyon e.gibi rakamlar varken sadece Futbol gelen gelirle bu çark dönmesinin imkanı yok .başarı istiyorsak bu yeri gelir sözleşmeye yeri gelir borservise para harcamak zorundasın ama dediğim gibi gelirde artması gerekir. Futbol sadece futbol değil

Maliyet hesabına çok takılıyoruz reisler.bugün baktığımızda real barça paris Ctiy Arsenal chelsi ilk aklıma gelenler örnekleri çokça arttirabiliriz hepsinde de mali problemler var. özellikle pandemi futbola çok büyük darbe vurdu arsenal transfer yapmak için veya Ctiy barça gibi gibi nerdeyse hepsi takımdaki yüksek maliyetlerden çıkıyorlar ama yinede nedense yüksek maaliyetlerin altına yine imza atıyorlar. çünkü bu yüksek rakamların sadece futboldan gelen parayla çevrilmesi imkansız evet futbolcu satışı burada önemli bir aktör yinede hepsi değil. Bu büyük takımlar gelirlerini arttırmak için avrupa ligini uydurmadılar mı. Yukarda keramettin arkadşın bahsettiği durum tam da bu o dönem için yüksek maaliyet var ama gelir yok bizim yapmamız gereken gelirleri artırmak. Şuanki yonetimin de vaadi bu gelirleri artırmak özellikle bizim gibi ülkelerde şampiyonluk primi 8 10 milyon e.gibi rakamlar varken sadece Futbol gelen gelirle bu çark dönmesinin imkanı yok .başarı istiyorsak bu yeri gelir sözleşmeye yeri gelir borservise para harcamak zorundasın ama dediğim gibi gelirde artması gerekir. Futbol sadece futbol değil

nasıl artacak gelir?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Scout transferi deyince de aslında yanlış anlaşılıyor. Midstjö net scout transferi olabilecek bir transfer mesela.

Dönemsel olarak öne çıkan ülkelerden oyuncu toplamak lazım, Fransa, Portekiz, Danimarka, Norveç falan olabilir güncelde ya da böyle Avrupa oynamış adamlara bakmak lazım Erakovic gibi.

Bence daha keyifli o tarz takımlar oluşturmak zaten. Şu an Yunus beni en çok heyecanlandıran isim, etrafı full kalite çünkü, öyle olmasa çocuk debelenecekti tek başına.
Scout transferi derken genç oyuncuları kasdettim. Dediğin gibi genç oyuncuların verdiği heyecan başka ben de en çok yunusa hamzaya falan heyecanlanıyorum, ama bizim gibi şampiyonluğa oynaması gereken takımların genç kadroların yetişmesi için gereken zamana tahammülü yok. Bu sebeple bir yandan yarışmacılığı tecrübeli topçularla sağlarken genç oyuncuları bu yapıda yetiştirmeliyiz

Yabancı genç-scout transferleri yerine altyapıdan bizim çocuklarımıza süre verilmeli bence. 5-10 maç oynadığın anda Emirhan gibi 4.5 m euroya gidebiliyosun ki daha fazla olurdu, Rıdvan 6 m euro, bizim Ozan 10 maç oynadı 11 m euro.

Ucuz pazara dönmüş durumdayız Metehan veya Emin 5-10 maç oynasa 7-8 m euro değer yapabilirler bi anda, aynı şekilde Hamza, Emirhan, Kazımcan da öyle.

Alınan yabancıların çoğunun tecrübeli ve üst kalite olması gerektiğini düşünüyorum, yabancı genç scout transferi 1 veya 2 tane wonderkid vari olmalı.

Peki reis sen 50 milyon euro harca şampiyon ol, ben bir şey demiyorum daha.

Olamazsan gelecek sene görücem burada neler olacağını.
Ya admirim bana kızıyorsunda kızma kötü niyetle yazmadım :) Ben açıkçası fikrimi belirttim. Şu soruya cevap arıyorum. Suanki ve geçen seneki maaş skalası aynı. Geçen sene genclestik olmadı. Bu sene aynı paraya hem genç hem kaliteli yıldızlar neden sorun olsun anlamiyorum. Bunu sorguluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt