- 26 Kasım 2012
- 185.571
- 258.151
- 5.998
Bekir kim dostum
ömeroviç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bekir kim dostum
Ozaman gelsin. Topcudan anlamiyonBu beciri hiç beğenmedim.
LOL. Sakatlanmasa en az 15 milyona transfer yapacak adam sakatlandığı için tutmamış mı oluyor.
EvetLOL. Sakatlanmasa en az 15 milyona transfer yapacak adam sakatlandığı için tutmamış mı oluyor.
ulan dursun başkan gençken de yaşlıymış nasıl iş bu
Kolpalik bunun kaninda var. 1 tane dogru haberi yokTüzemen mert müldür’e mesai harcaniyor demis
Aynen hocam aşırı fahiş fiyatlar çekiyorlar bi deUlan herkes bileti satmak için almış herhalde nereye baksam şu bloktan devir edilir yazıyor yazık!
ispanyol sevmiyomnacho'yu bedava bırakır real
super kupa maçında da oynamadı
becir'in bu sezon oynadıgı maçların bi özetine bakiyim dedim de, birinde 3-0 diğerinde 2-0 yenilmişler, 4 numaralı oyuncu becir, biraz gevşek bi oyuncu. becir pek hoşuma gitmedi 90dk izlemek lazım da bunların oynadığı topta sıkıcı izlenmez. umarım kötü çıkmaz
Yav adam 20 yaşında
400 gün sakat geçirmiş.
Kesinlikle 6-8 verilecek birisi değil bence şu şartlarda.
ben de pek sevmem ispanyol ama nacho reistirispanyol sevmiyom
Yok be renktas naaptin geçen seneki kur ile şimdiki arasinda yüzde 60-70 fark var. Ağustos eylülü baz alırsak. Yinede evet ciddi fark ama 15m maaş olması lazım o zaman hatta kuruda hesaplarsan 7-8m maaş bütçesi olması lazım. Yani cidden soruyorum o zaman bu takım küme düşer. Nasıl olcak ki? Hadi 10m maaş bütçesi ayarladın. Yani şampiyon filan asla olamazsın. Yöneticilerde bu sorunu çözmüştür diye düşünüyorum. Projeler var. Onlar gerçekleştiğinde kasada fazladan kalacak paradan bile bahs ediyorlar. Ayrıca Marcao dan en az 12 geldi. Nelsonda gidecek gibi. Yani şuan bu kadronun içine bir kaç tane daha genç atarsan parlatırsan çıkıyor bu paralar. E elinde hali hazırda Yunus ve Kerem var. İkisine 20m desen ölü fiyat yine batmıyosun. Yani bukadar risk almazsan o takımın ismi Galatasaray olmaz. Bende Ajax gibi Porto gibi olalım isterdim ama bu sence ne kadar mümkün. Taraftar sabr etmez. Oyuncunun tr ye gelmesi ayrı dert. Gelişimi sağlayacak hocalar. Önce yarışmacı bir takım sonrada alt yapı ve gelişim projelerini gerçekleştirirsen olay çözülür ama ciddi büyük futbol aklı lazım. Ve Türklerle yapamazsın bunu yabancı bu işi bilenler lazim.Yalniz atladığınız geçen seneki kurla bugün ki kur arasinda 3 kati fark var.
+Yalniz atladığınız geçen seneki kurla bugün ki kur arasinda 3 kati fark var.

Olsen'i alırsak Nelsson'un yerine direk koyabiliriz.
Nelsson bize gelmeden önce hem ŞL hem UEL son 8ini oynamıştı. Hani tek geçmişi Dan ligi de değildi.yedikleri gollerde ki gevşekliğine bakar mısın ya, nelsson'un tırnağı etmez bence. açıp geçen sezonu falan izlemek lazım diyeceğim de ne farkeder, stoper dediğin böyle olmamalı